&5 na Kasprowym Wierchu.... hhaa znajdzie mi tam książkę wyjść taternickich. Ostatnio szukałem i chu.. nie znalazłem trafił się Parkowiec i pytam gdzie jest książka. On nie wie.
Spokojnie SP nudzi się bo nie mają co robić. Dyrektor musi się czymś wykazać więc szuka kasy. Za chwile politycznie go wywalą i zakończy szybko karierę w Parku.
TPN traci kontrolę nad Parkiem. Kilkadziesiąt tysięcy osób wchodzi dziennie i nie radzą sobie już z niczym. Latają dronami, kapią się w stawach, graffiti, chodzą poza szlakami.
A jeszcze strajku im się zachciewa bo mało zarabiają.
Ochrony danych osobowych nie ma żadnej. Możesz podać imię i nazwisko oraz rejon w który idziesz ale poza tym dodatkowych żadnych informacji nie masz obowiązku podawać.
Cytuj:
Dane osobowe zapisuje się tylko wówczas, gdy są przekazywane firmie XXXX dobrowolnie, np. w ramach rejestracji, ankiety lub w celu realizacji umowy/świadczenia usług. Firma XXXX zapewnia, że dane osobowe są w każdym przypadku traktowane poufnie i nie są przekazywane osobom trzecim, chyba że zostanie wyrażona zgoda na takie działanie lub zostanie podjęte urzędowe zarządzenie w tej sprawie.
Cytuj:
Firma XXX podejmuje techniczne i organizacyjne działania zabezpieczające mające na celu ochronę danych osobowych przed umyślną manipulacją, utratą lub nieupoważnionym dostępem. Zastosowane środki bezpieczeństwa wykorzystują najnowsze rozwiązania techniczne.
więc o jakiej poufności mówimy tutaj?? Każdy może skopiować telefony nazwiska itp rzeczy.
Już widzę jak przewodnicy i instruktorzy się wpisują.......
TPN pierdzieli jak potłuczony. Staje się to powoli nudne. Dyrektorek zrobi sobie jeszcze dwie wycieczki za Wielką Wodę i wymyśli kolejne bzdety. Niech lepiej zajmie się polityką drzewną i kornikiem bo za chwile ich zeżre i obudzą się z reką w nocniku.