Przepraszam, że z takim poślizgiem, ale przy okazji podsumowań roku 2014, chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim za komentarze pod moją relacją, odpowiedzieć na kilka zapytań i wspomnieć co nieco o planach na 2015
tresor napisał(a):
Jezdzisz rowerem czy konkretnie biegasz ?.Uda masz jak kozica gorska
Od wielu lat głównie rower (ostatnia miłość to szosówka, wcześniej mtb), rocznie 7-9 tyś. km. Bieganie, siłownia i łyżwy w okresie jesień/ zima. Do tego wszystkiego codziennie joga.
Major napisał(a):
Napisz z ciekawości jak często biegasz? widze ze startujesz w maratonach czy to jest Twój główny dystans pod który trenujesz? ile razy startujesz w roku?
Widze tez ze na lekko szedłeś.. buty trailowe? jak się sprawowały?
Lubie takie relacje to jest mój klimat
Pozdrawiam
Tomek
Dzięki Tomek
Obecnie nie startuje w biegach. Maraton biegowy zaliczyłem tylko jeden w 1984 roku. Na początku wieku pobiegłem kilka "10" , najlepsza z życiówką 41:08.
Koszulka Cracovia Maraton, jest za start na rolkach szybkich. Kilka sezonów (2008-2012) ścigałem się w wielu zawodach w tej właśnie dyscyplinie.
Na lekko chodzę już od kilku lat. Mam dość mocny staw skokowy, dlatego "niskie" XA PRO Salomona, spisują się w letnich Tatrach rewelacyjnie.
"Tatrzańskie" plany na 2015 ?
Wersja hardcore:
Grań słowackich zachodnich (od Białej Skały do Wołowca), zaczynając i kończąc na Siwej Polanie, od świtu do zmierzchu.
Wersja light: j/w , tylko od Brestowej zamiast Białej Skały.
Wszystko zależy od dyspozycji.
Pozdrawiam i życzę wspaniałych wypraw i relacji w 2015