Witajcie, zamierzam zabrać się z małą grupką przyjaciół właśnie w Tatry 14-16 Luty, tak czytając wasze posty odnośnie pogody (na ten tydzień) i miejsca które warto odwiedzić staram się dobrać jakoś plan wycieczki ale nie wiem od czego zacząć..
Może zacznę od tego, że będzie to mój drugi wyjazd w te rejony (przygotowanie fizycznee u mnie jest dobre - u znajomych kiepśniutko - sprzętowo również ) Pierwszym razem udało mi się odwiedzić tlyko morskie oko - i nie ukrywam urzekły mnie Tatry i chciałbym właśnie więcej.
Chciałbym zaznaczyć, że interesowała by mnie raczej obecnie wycieczka typu: spacerowo połączona z widokami - długość całego spaceru myślę do 4 - 5 godzin.
Dodam też, że wśród znajomych w planach są oświadczyny i wraz z przyjaciółmi chcielibyśmy zorganizować to jakoś wyjątko tak aby dzień nie koniecznie jeden był wyjątkowy ( odnośnie miejsca oświadczyn nie musi być to szlak ) - moglibyście polecić jakieś również miejsca w samym Zakopanem czy okolicach?
Najbardziej wdzięczny byłbym za polecenie czegoś, na obecną pogodę w tamtym Rejonie