Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
portal górski
Regulamin forum

Teraz jest Pt gru 20, 2024 6:34 am

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 19, 2011 8:48 pm 
Przypadek beznadziejny

Jak bym chciała dostać to wybrałabym Deutera :wink: sama pół roku temu kupowalam plecak (tyle,że powyzej 40l),i kupilam Deutera. Co do tego LoveAlpina co pokazałeś w linku,to ma go Kolega,chwali sobie,pakuje go w Tatry i na zwykle beskidzkie szlajanie,wizualnie plecak nie jest chyba zły..co do ospreay,chorowałam na jeden ich model,ale jak na żywo zobaczyłam i przymierzyłam to podziękowałam,w porównaniu z innymi modelami o podobnym litrazu wydawał mi się taki jakiś niestabilny..wiadomo,ile doradców tyle opinii,ale ja odkąd mam deutera to jestem za :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt mar 08, 2011 5:15 pm 
Nowy

Podobno produkty najlepszych marek są w Polsce droższe niż na Zachodzie. Pomyślałem, że podobnie może być z plecakami, i tu pojawia się pytanie. Czy gdzieś w Europie mozna kupić plecak Deutera (konkretnie szukam aircontact 45+10) taniej niż w PL? Będę dźwięczny za odpowiedzi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 08, 2011 6:33 pm 
Uzależniony ;-)

W UK najtaniej znalazlem jak to zawsze ostatnio bywa w WildTraku ( swojega deutera 55 +10 kupilem wlasnie u nich a dzis zamowilem nowiutkie grivelki G12 new classic) za 106 funi http://www.wildtrak.com/product.asp?id=1583 . Plecak mialem 2 dni po zamowieniu i przesylka byla free :) Nie wiem jak to wyglada z zamowieniem z polski. Musialbys sprawdzic.

Za 66 dostac mozesz natomiast fajniutki Deuter ACT Lite 45+10 SL w Facewest. http://www.facewest.co.uk/Deuter-ACT-Lite-45-SL.html tez z systemem Air Contact tyle ze jest specjalnie dostosowany do kobiecej figury, ale to chyba ktos wyzej szukal czegos dla dziewczyny...

PIJ ZANIM POCZUJESZ PRAGNIENIE !

Tytuł:
PostNapisane: Pn paź 03, 2011 8:55 pm 
Nowy

Witam,
mam problem z wyborem plecaka. Ma on służyć na 3-4dniowe wycieczki w góry. Zastanawiam się nad Deuterem Futura 42 i TNF Alteo 50. Co bardziej polecacie i czy taka pojemność jest dobra ?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 124 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1