Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
portal górski
Regulamin forum

Teraz jest Pn kwi 28, 2025 11:43 pm

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2011 2:22 pm 
Nowy

Ivona napisał(a):
! napisał(a):
na Ćwilin to mam plan specjalny

polecam Szczebel od północnej strony z Lubnia zimą...prawdziwa wyrypa :wink: do dziś mam traume :lol:

Byłem tam 2 tyg temu. Wprawdzie nie było zimowo, ale 2 razy zgubiłem szlak. Raz w góre, raz w dół. Wcześniej w życiu mi się to nie zdarzyło. Zasuwanie przez las na przełaj na czuja dobra frajda. Najlepsze że wyszedłem max 100m od samochodu. Ma się orientację. Szkoda tylko, że na dole natknąłem się na agresywnych wieśniaków, którzy chcieli mnie obić. W końcu 4 na 1 to żaden wstyd ;]

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 28, 2011 8:39 pm 
Przypadek beznadziejny

Pięknie,masz szczęście,żem była w terenie,bo bym nie wybaczyła,żeś znać o Ćwilinie nie dał :wink: moja ulubiona góra w Beskidzie Wyspowym,kiedy ja czas znajdę żeby się tam wybrać z namiotem znów? :oops:

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 9:15 am 
Stracony

matragona napisał(a):
Pięknie,masz szczęście,żem była w terenie,bo bym nie wybaczyła,żeś znać o Ćwilinie nie dał :wink: moja ulubiona góra w Beskidzie Wyspowym,kiedy ja czas znajdę żeby się tam wybrać z namiotem znów? :oops:

Spontan wyszedł :wink: pamiętam jak pisałaś że to Twoja ulubiona góra ,ale myślałem że Mogielicy z jej punktem widokowym nic nie przebije.. a jednak :twisted:

mdx napisał(a):
zkoda tylko, że na dole natknąłem się na agresywnych wieśniaków, którzy chcieli mnie obić. W końcu 4 na 1 to żaden wstyd ;]

Wystarczy tak po krakowsku zabierać ze sobą na samotne wypady maczetę :lol: w sam raz by zrobić ognisko, a jakie zdziwienie wywołasz gdy taka banda się napatoczy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2011 3:41 pm 
Stracony

Krzykniesz do tego dwa razy złooooo! Zło! Potupiesz nóżkami i reszta się dzieje sama :lol:

http://summitate.wordpress.com/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1