grubyilysy napisał(a):
Tekst wypowiedziany i potwierdzony przez Dona jest wypowiedziany tak jak jest wypowiedziany, czyli wynika z niego na najprostszej możliwej zasadzie wynikania, znanej jako "modus ponens", że między innymi golanmac jest Idiotą.
Wszyscy wiemy, na podstawie dokonań chirurgii plastycznej "modus penis" że nie taki był przekaz napisany przez Dona, tylko Ty nie wiesz...
Za to twoją wypowiedź zrozumiałeś tylko (albo prawie tylko) Ty, co sam napisałeś:
grubyilysy napisał(a):
Kaytek, DeTomasso, Śpiochu, podobno nie zrozumieli o czym mowa
Jednak więc sam widzisz, że nie tylko ja wyczułem, że chodzi Ci o słowotwórstwo anie góry...
Ponieważ "erę świetności" czepianie się do słówek na tym forum ma dawno za sobą przychylam się ponownie do słów Bogusia:
Kaytek napisał(a):
Pytanie:
don napisał(a):
Tylko zastanawiam , się co Cię skłoniło do takiej wypowiedzi,
Odpowiedź:
don napisał(a):
Prowokacja w okresie ogórkowym w cenie.
A to:
Kaytek napisał(a):
Ale jeśli dyskusja toczy się wyłącznie wokół składni i budowy zdania - to już znikam, bo kiepski jestem z przydawek i innych takich.
To może jednak była próba humorystycznego wycofania się z rozmowy o słowotwórstwie i definicji "Idiotyzmu" a nie przejaw chamstwa????
No i w tym...
Kaytek napisał(a):
Tyle, że znając Adama, to prędzej to forum będzie obchodziło millenium niż Gruby albo Łysy przyznają, że pierd...li bzdurę i jestem pewien, że będą bronili swoich racji za wszelką cenę. Z resztą zobaczymy...
Wcale chyba nie było przesady... Sami zobaczyliśmy...
Widzisz więc, że nie ma tu powodu do bronienia Golanmaca (bo on sam sobie z tym świetnie radzi gdy zachodzi taka potrzeba) jak również nie ma powodu do oburzania się na nikogo (bo i o co? I po co?).
I wydaje mi się, że może to wszystko do kupy wzięte razem właśnie jest przyczynkiem do daleko posuniętego niezrozumienia tego o co walczysz przez nas - twoich rozmówców.
Edit:
To ja już sam sobie za ten post dodam +300 do chamstwa