Jędruś napisał(a):
Wojtek napisał(a):
...po 10 godzinach trudnej, nocnej wspinaczki...
Czy nocna wspinaczka w jaskini różni się czymś od dziennej oprócz tego, jak sądzę, że w pewnym momencie bardziej chce się kimać jak wspinać ? Sorry, lamer jestem. Pytam całkiem poważnie
nocny wspin jest o tyle trudny ze własnie chce sie spac i po jakims czasie gdy skonczy sie kawa, redbulle i inne "dopalacze" umysł przestaje logicznie funkcjonowac...
tatrzański_miś napisał(a):
Co to za "paski" na zdjęciach? Tak długie naświetlanie?
yhym... tak, przypadkiem ustawiło mi sie otwarcie przesłony na 5sekund czy nawet wiecej... dobrze ze ze statywu robione...
Jędruś napisał(a):
To czym mają wiercić pod ringi ? Scyzoryk od MacGyvera pożyczyć ? Dopiero by było
Mnie zawsze rozbraja już samo słowo "eksploracja" Tak jakoś dziwnie pod sufitem mam poukładane
dla wyjasnienia, agregat był na zewnatrz, wiertarka tylko do wiercenia pod ringi.
Eksploracja - hmmm mnie to tez to czasami nie pasi... no ale jesli odkrywa sie nowe, wchodzi sie gdzies gdzie jeszcze nikt nie był itd to mysle ze wlasnie to jest eksploracja...
kilerus napisał(a):
O żesz! Ale sprzetu! Jeszcze nigdy nie eksplorowałem, musi być fajnie. Jak ja dawno nie byłem w jaskini
zapraszam
Drazz napisał(a):
Gratulacje, fajna wyprawa ;]
monk4a napisał(a):
ja też
Fajna wyprawa...
dadulek napisał(a):
zgadzam sie z przedmowcami...wypas...
chociaz jakos wole do gory niz w dol milo sie foty oglada
dziekuje wszystkim za miłe słowa!
Jesli ktos chciałby uczestniczyc w naszych wyjazdach to zapraszam, praktycznie co tydzien/dwa tygodnie jedziemy gdzies czy to wspin, czy jaskinie czy góry. Sprzet zapewniamy.
Najblizsze wyjazdy to:
Jaskinia Studnia Szpatowców,
Jaskinia Koralowa,
Jaskinia Studnisko (eksploracja),
maraton jaskiniowy Sokolich Gór,
Jaskinia Maurycego,
To grafik na najblizsze tygodnie.
Zapraszam wszsytkich chetnych...