chief napisał(a):
Pamiętam, jak kilka lat temu, chyba na tym forum, pisałem, że warto zrobić taka możliwość i widzę, ze zaczyna to wchodzić.
Pamietam, pamiętam ... i w głębi ducha wiedziałem chief'ie że kiedyś coś takiego musi się pojawić ...

chief napisał(a):
dźwięk audio miał sie włączać automatycznie, po dojściu do odpowiedniego waypointsa, w tej wersji samemu trzeba sobie włączyć
A to w takim razie to kicha ...
Powinni popełnić jakąś aplikację w pełni zintegrowaną z GPSem z dostępem do zasobow multimedialnych, elastyczną. Wybierasz traskę, GPS Cię prowadzi, nawija o tym i śmym, stój ! pod nogami skały metamorficzne, stój ! to w tym miejscu Tytus Chałubiński klocka strzelił, proszę wycieczki idizemy dalej, stój ! nie zbaczaj ze szlaku, nastepna toaleta za 1028m i jedyne 115m podjeścia, uwaga ! zmaina pogody, nagły spadek ciśnienia, Twoj puls podskoczył, wzrost ciśnienia krwi, proszę się nie obawiać, w razie zawału aplikacja sama powiadamia TOPR, stój ! z tego miejsca panoramka, proszę podnieć tablet na wysokośc horyzonu, przesuwając go wkoło aplikacja pokazuje nazwy i wyskości kolejnych szczytów, jeżeli chcesz zobaczyć przebieg dróg WHP na tej ścianie wybierz kolejną warstwę z menu poniżej ...
Potem na forum TG pytanie :
Czy zna ktoś hack do aplikacji do odblokowania opcji off-road ? Podobno jest to możliwe bo widziałem gości z tabletem na MSW ... Z góry dziekuję. Pozdo.