Bombadil napisał(a):
Skoro mi coś insynuujesz, to chyba winien jesteś przynajmniej wyjaśnienie. Jakie znowu słownictwo?
versus:
Bombadil napisał(a):
PiSdzielców i Kalksteina ostro pop$%&ło.
Bombadil napisał(a):
@mundraliński krzysztof
Bombadil napisał(a):
Niby jakim prawem? Kalksteinowi już się kompletnie w tym obrzezanym łbie poprzewracało. Albo preżydętowi Duduś-Kornhauserowi.
Bombadil napisał(a):
A mnie guzik obchodzą PiSiorów czy szacownego krzysztofa propozycje.
Bombadil napisał(a):
Nikt mi nie będzie mówił co mi wolno, a czego nie. Nikt nie ma prawa mi zabraniać powrotu do kraju tylko dlatego, że ktoś bez pytania mnie (i ogółu Polaków) o zgodę, zaprosił tutaj franka kimono i jego sektę tudzież umyślił sobie organizować jakiś rusofobiczny sabat jenerałów z North Atlantic Terrorist Organisation.
Bombadil napisał(a):
e niby "franek kimono" to sformułowanie obelżywe? Nie może być tak, że jakaś grupa (wszystko jedno, czy wyznaniowa czy polityczna, czy jakakolwiek inna) terroryzuje cały 38-milionowy naród tylko dlatego, że organizuje sobie jakąś imprezę. Mnie nic do tego, i im także wara ode mnie.
Bombadil napisał(a):
Oho, uderz w myckę a pejsy zatrzepoczą...
Bombadil napisał(a):
O, widać ktoś przedawkował "mundrości" rabina Ziemkiewicza, czołowego (koncesjonowanego) "narodoffca"/"patryjoty". Ciekawe autorytety sobie dobierasz, rusofobiczny 'narodowcu'.
Bombadil napisał(a):
tysiące ludzi zostały na lodzie, zrobieni w bambuko przez faszystów którym się marzy państwo policyjne. A niby Kalksteiny tak bohatersko wojowały ze złą "komuną"..
Bombadil napisał(a):
Ja rozumiem, że dla przedstawicieli katolactfa — np. takiego lemminga oczadziałego syjonistyczną propagandą MSM notorycznie szczującą Słowian na Słowian, jak powyżej — tak jaskrawy fakt, że cała sprawa wynika ze sprawowania rządów przez afirmantów państwa policyjnego i p. wyznaniowego, jest trudno dostrzegalny, być może zdolności kognitywne na to nie pozwalają, ale to jeszcze nie powód, by ludzi wyzywać od głąbów. Ech, coraz więcej tych mediotów po forach. Jak żyć panie preżydęcie, jak żyć?
Bombadil napisał(a):
lecz o paranoiczne zamykanie wszystkich granic wyłącznie z tego powodu, że jedna (coraz bardziej zresztą niszowa) sekta organizuje sobie jakąś imprezę.
Zapewne nie potrafiłeś na temat, który Cię interesuje dyskutować publicznie - bez tych sformułowań.
A propos czytania FB i oburzonych komentarzy zamieszczanych na "profilu" TPN -
To, że TPN poinformował o obowiązujących służby TPN zarządzeniach to chyba jest - ze strony TPN - w porządku? A może nie?
Zupełnie inną sprawą jest to, że zapewne część czytających nie zrozumiała tej informacji. Ale to raczej problem tych czytających, a nie TPN.
pozdrawiam
gb
ps
chyba coś skopałeś przy cytowaniu...