Neander napisał(a):
I podzielam hierarchię polskich skał, przynajmniej o tyle, że rudawski granit lepiej mi "leży" niż jurajski wapień
Wiesz to już nawet nie chodzi o hierarchię. Po prostu każdy lubi co innego, jeden blondynki, drugi brunetki a trzeci rude
semow napisał(a):
ja się w ranking nie zabawię, bo mam tak że jak jestem w sokołach to mi tęskno do jurajskich dziurek, jak jestem na jurze to tęsknie za sokołami
zresztą miłość do jury dopadło mnie dopiero w tym sezonie, po wizytach w kilku innych rejonach zacząłem doceniać jak jest wymagająca technicznie
Mi co prawda tęsknota do dziurek (jakkolwiek to brzmi)
jeszcze się nie ujawniła, ale zgadzam się, że każdy rejon ma dużo do zaoferowania i dlatego właśnie chciałem pokazać, z nieco szerszej perspektywy mniej znane i popularne Rudawy. A Jura, zarówno płd. jak i płn. doskonale bronią się same, nie potrzebują obrońców, a ja nie jestem agresorem, więc nie bardzo też rozumiem "uniesienia" marka m
marekm napisał(a):
może faktycznie oberwało Ci się trochę za Mrocznego
Ja lubię po prostu różnorodność, będę jeździł i na Jurę i w Rudawy (w tym Sokoliki) i do Súľova (który notabene może kiedyś również uda mi się tu nieco przybliżyć) i w kilka innych miejsc.
Explorer napisał(a):
Nie myśli ktoś o jakimś szybkim wypadzie na Podkarpacie (Kamieniec, Strzelnica,...) jeszcze w tym roku? Jak co to ja się pisze
semow napisał(a):
Jakby jeszcze była szansa na ~13-15 C to bardzo chętnie, ładnie by było
Sam bym pojechał, nawet na Bolechowickie Prawe Łaziki (którym wczoraj się przyjrzałem w topo
) pytanie czy takowe warunki jeszcze będą
Neander napisał(a):
Kolejna Mroczny dobra i inspirująca relacja.
Explorer napisał(a):
Mroczny, świetny wypad wyszedł graty!
Dzięki chłopaki
fanpage |
instagram |
flickr