Mazio napisał(a):
Zlituj się chwastku! Przy całym kredycie szacunku, czy nie widzisz, że to już jest obsesja?
Mazio, równie dobrze można powiedzieć, że Lucyna też ma obsesję bo nie potrafi wytrzymać bez obecności na górskich forach i będzie robić wszystko aby na fora wracać. I robi wszystko. Chwyta się każdego sposobu. Na tym forum ma bana – zakaz przebywania ale jej obsesją jest ciągłe pojawianie się tutaj. Czego dowodem była mistyfikacja pt. ”wielka_rawka” - pojawiła się tutaj jako wielka_rawka i była tak długo aż ktoś jej nie rozpoznał.
A teraz zaczęła pisać tutaj z konta Sonka bo jest przekonana, że skoro ktoś inny założył konto to jak ona zacznie z niego pisać i zostanie rozpoznana to i tak nikt jej nie ruszy.
Ale tak się nie stało. Na innych forach jej aktywność z konta Sonka została ukrócona.
Bo Lucyna została rozpoznana i to wcale nie przeze mnie tylko przez osoby na forum bieszczadzkim które znają ją już bardzo bardzo długo. Ja tylko podejrzewałam, że to może być ona bo także rozpoznałam w niektórych postach jej styl pisania.
Nie chcę udawać, że z konta Sonka nie pisze Lucyna bo jej nie lubię i nie chcę aby przebywała tutaj. Jestem zawzięta ale możesz nazwać moją zawziętość obsesją, Mazio.
Nawet jeżeli ktoś napisze tutaj wielkimi literami ze jestem walnięta, szurnięta, jestem idiotką, jestem chora psychicznie a na leczenie już jest za późno – to niczego nie zmieni. A zresztą dostałam już na PW tego typu tekst od kogoś stąd.
Koleżanka Lucyny która założyła konto Sonka wiedziała jak to się skończy na tym forum. Bo zna mnie z innych for a także zdaje sobie sprawę, że widziałam przecież, co stało się na innych forach gdy tam Lucyna pisząca z jej konta została zdemaskowana. Lucyna doskonale też pamięta co spotkało wielką_rawkę tutaj.
Lucyna i jej koleżanka Zosia wiedziały, że nie będę udawać tutaj że Sonka to nie ta sama Sonka z innych for. Obie były przekonane też, że tym razem uda się im tutaj prowadzić swoją działalność bo żadnemu moderatorowi nie będzie chciało się zająć tą sprawą i mnie oleją. Dużo nie pomyliły się. Ale obie popełniły jeden błąd: z konta Sonka pojawił się na forum post ze słowami Lucyny z facebooka. Niechaj zatem teraz Sonka udowodni, że każdy kolejny post wychodzący z jej konta nie jest autorstwa Lucyny. Przechytrzyły same siebie. Obie.
Jak dla mnie to teraz wszyscy na forum mogą udawać głupa i pisać, że przecież Sonka to nie Lucyna bo …. konto zostało założone 17 czerwca przez użytkownika Sonka. Zabawne swoją drogą – taka argumentacja w tych okolicznościach gdy już kiedyś na forum Lucyna złamała zakaz i pojawiła się jako wielka_rawka.
Nie chcę widzieć na tym forum Lucyny bo jej nie lubię a ponieważ Lucyna ma bana – tym bardziej będę nalegać aby zniknęła z forum.
A teraz popatrz,
Mazio, jaki post wyszedł z konta Sonka. Jak nazwiesz takie zachowanie? Bo jak dla mnie takie zachowanie, taki post jak ten jest oznaką, iż Lucynie zaczął palić się tutaj grunt pod nogami i zdaje sobie sprawę, że z konta Sonka długo sobie tutaj nie popisze
Jedyne co jej pozostało tylko to jeszcze spróbować wciągnąć w to innych użytkowników bo liczy na to, że jej głupawy post przyczyni się do wielu komentarzy. Zabawnych komentarzy
Sonka napisał(a):
Nie wiem jak mam zachować się w tej sytuacji. Po prostu, nie wiem. Jako grupa nic nie mamy wspólnego z panią chwastek. Nikt z przewodników, fotografów nie zna jej. Rozmawiałam z kolegami z for i Lucy. Kilku użytkownikom for bieszczadzkich jest znana, raz spotkali się z nią, potem wysyłała im swoje roznegliżowane zdjęcia.
Rozmawiałam też z Lucy. Nie znają się osobiście, kilka razy pani chwastek wysyłała jej meile, w tym zdjęcia. Raz Lucy pozwoliła pani chwastek powołać się na nas. Chodziło o zakup książek w paku narodowym, nie prowadzili sprzedaży wysyłkowej więc Lucy wykorzystała swoje znajomości. Pani chwastek miała też dostęp do konta naja naja, dostała hasło, wklejała zdjęcia do wątku o Bieszczadach. W związku z tym, że zawiodła zaufanie Lucy, ta cofnęła jej "uprawnienia". To geneza konfliktu.
Lucynko ale się ośmieszasz
Pomyśl, Lucynko o tych którzy swoją "twarzą" tutaj reklamują twoją stronkę. Choćby ze wzgledu na te osoby daj sobie spokój z tego typu zagrywkami.
Masz zakaz przebywania na tym forum - znikaj!