pewien paaaaaaan, miał taki plaaaaan:
29.06.2012 - schronisko w Roztoce
jeśli by się udało nad ranem dojść do schronu, zjeść śniadanie połączone z małym odpoczynkiem, to było by być może osiągalne wejście na Rysy i potem oficjalne pojawienie się w Roztoce na zlocie
30.06.2012 - towarzystwo zlotowe wybiera się wspólnie na Rysy lub Mięguszowiecką Przełęcz pod Chłopkiem (wybieram MPpCH)
01.07.2012 - towarzystwo zlotowe wraca do domów (część odpoczywać, część śpieszy się na finał ojro
), tymczasem ja przenoszę się z dobytkiem do Piątki.
01.07.2012 - dzień regeneracyjny w schronie
02.07.2012 - rozgrzewka na Szpiglas
03.07.2012 - Zawrat, Świnica, Zawrat, Piątka
04.07.2012 - Zawrat, Mały Kozi, Kozia Przełęcz, Piątka
05.07.2012 - Kozia Przełęcz, Kozi Wierch, Piątka
06.07.2012 - Kozi Wierch, Granaty, Krzyżne, Piątka
07.07.2012 - popas w schronie, odpoczywanko, opierda..nie się
08.07.2012 - przenosiny do Murowańca
09.07.2012 - Karb, Kościelec, Karb, Muro
10.07.2012 - kto rano wstaje, temu żona daje: wejście na Zawrat i ambitna próba pokonania OP z buta jednym ciągiem.
później odpoczynek w schronie.
ufff, po czymś takim? następnie uczczenie sukcesu kilkoma bro
11.07.2012 - skoro już jesteśmy jak cyborg
, to czas na następne wyzwanie: Karb, Kościelec, Karb, Świnicka Przełęcz, Świnica, Zawrat, Muro
12.07.2012 - pakujem siem i spadam do Radomia
uprzedzając pytania - schroniska zarezerwowane, kondycja jest, jak komuś wydaje się, że niektóre pomysły są hardkorowe to uspokajam - plany są bardzo elastyczne, możem je zweryfikować na miejscu.
jak ktoś będzie się w tym okresie szwendał po Tatrach to proszę dzwonić - może uda się spotkać i wypić wspólnie bro
888 701 783 - co prawda chwilowo nie działa, ponieważ dlatego że połamaniu (nie wiem jak) uległa karta SIM i czekam, aż mi Heyah podeśle nową. czekam już ponad tydzień...
adhezja napisał(a):
weźcie iććdzie z tym straszeniem pogodą w lipcu
ja będe w Tatrach od 11-16.07. (z rezerwacjami w Muro i nad Mokiem) a potem jak Bozia da pogode i chęci to moze też, najlepiej gdzieś na Słowacji
ale juz sie boję... w w zesżłym roku pod koniec lipca lało i laaało
no ale moze nie co rok to urok?
i mam nadzieję, że w końcu wpadne gdzieś na jekiegoś forumowicza jeśli 11.07. będziesz akurat w Murowańcu to wpadniesz na mnie
a pogoda będzie luks, nie słuchaj tych magików od pogody - jeśli ostatnio sierpień był lepszy przez kilka lat, to teraz będzie zmiana i w lipcu będzie cool
Ewelajka88 napisał(a):
i chyba go jednak kupię bo wszyscy go chwalą. Przejrzę go jeszcze raz. W empiku jest strasznie drogi. Na allegro jest tańszy więc pewnie tu kupię
jak będziesz w Zakopcu, to spróbuj zajrzeć do Domu Turysty - tam w podziemiach jest hurtownia (chyba jeszcze jest) i można o wiele taniej kupić mapy, przewodniki, kartki pocztowe, kalendarze...
gelo300 napisał(a):
Witam w lipcu od 12 planujemy pobyt w Murowańcu wraz z synem lat 11 i dziewczyną, by pochodzić trochę w planach Zawrat i Świnica i Orla perć. Lubimy poznawać ludzi przyłączamy się by było milej chodzić wiec stąd moje pytanie czy ktoś z forum będzie w tym czasie w Murowańcu i ma podobne plany?
akurat wtedy będę wyjeżdżał...
raffi79. napisał(a):
gelo300 napisał(a):
Lubimy poznawać ludzi przyłączamy się by było milej chodzić wiec stąd moje pytanie czy ktoś z forum będzie w tym czasie w Murowańcu i ma podobne plany?
W tym czasie to w Murowańcu będzie tłum ludzi
no chyba że będzie lało jak cholera więc tłumów nie będzie.
nie będzie lało, nie będzie!