| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
leppy Stracony

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 10:24 pm Temat postu: Rab Generator Vest - rozmiar XL - NIEAKTUALNE |
|
|
Jak w temacie. Real foto:
Kamizelka dla znawców, którym nie trzeba jej opisywać. Dla mniejszych znawców kilka słów - wypełnienie to aż 100 gram najlepszego rodzaju Primaloftu, czyli Primaloftu One. Próżno tego szukać w innych kamizelkach, jest w nich najwyżej 60 gram Primaloftu One, lub 100 gram ale jakiegoś gorszego Primaloftu, np. Sport. Materiał zewnętrzny i wewnętrzny, czyli Pertex Quantum, to klasa sama dla siebie. Razem daje to kamizelkę bardzo lekką i jednocześnie bardzo ciepłą. Do tego ogólna jakość - kroju, szycia. Można ją złożyć do jej własnej kieszonki napoleońskiej. W Polsce nie do kupienia (zakupiono w Wielkiej Brytanii - 2 sztuki widoczne na zdjęciu, z których jedną sprzedaję).
Całkowicie nowa - wszystkie metki, zawieszki, dowód zakupu, paragon - wszystko z nią w porządku, leży luźno rozłożona na półce w szafie, w worku foliowym w którym została kupiona - i czeka na kupca.
Proponowana cena 239 zł wydaje mi się bardzo atrakcyjna, zwłaszcza w porównaniu do innych, o wiele gorszych kamizelek tego typu. Zachęcam do kupna.
NIEAKTUALNE _________________ Strzeż się
milczącego psa
Ostatnio zmieniony przez leppy dnia Pon Sie 23, 2010 4:59 pm, w całości zmieniany 12 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tatromaniak24 Kombatant

|
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 11:03 pm Temat postu: |
|
|
leppy nie lepiej jakis sklep otworzyć?  _________________ Góry są po to, by przeżywać w nich radość zdobywcy. By wznieść się ponad siebie - Zdzisław Ryn
http://picasaweb.google.com/robson245 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:08 pm Temat postu: |
|
|
Ciiii, bo Skarbówka ma tu swoje wtyki.
Cena spada do naprawdę już atrakcyjnego poziomu 299 zł - taniej nie będzie. Kamizelka bardzo zacna, o wiele lepsza od innych tego rodzaju, dostępnych w naszych sklepach - zachęcam i polecam. _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 10:30 pm Temat postu: |
|
|
Dla forumowiczów TG - 10 zł zniżki = 289 zł.  _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia86 Uzależniony ;-)

Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1348 Skąd: Ostrowiec Św. / Kraków
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Ci to sam wystawiłem i nie mogę sprzedać - a zaczyna mi się spieszyć - ogólnie to jedno z największych zaskoczeń mojego młodego życia, myślałem że sprzedam na pniu, przecież to perełka. Thx for proposition wyrachowana Kasiu.  _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spiochu Kombatant
|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda że taki duży rozmiar bo jeszcze trochę i sam bym kupił
Co problemów ze sprzedażą na allegro:
Kamizelka primaloft, a co to takiego jakaś wata w środku?
Firma Rab, nigdy nie słyszałem, to pewnie jakiś badziew z Tesco.
Jakby to był nort szajs sufit series to od razu by zeszła.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia86 Uzależniony ;-)

|
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 11:38 pm Temat postu: |
|
|
| leppy napisał: | Ci to sam wystawiłem i nie mogę sprzedać - a zaczyna mi się spieszyć - ogólnie to jedno z największych zaskoczeń mojego młodego życia, myślałem że sprzedam na pniu, przecież to perełka. Thx for proposition wyrachowana Kasiu.  |
Bo nie umiesz reklamować!
Zamiast rozkładac na wyrku / kocyku czy to to jest to zółte pod spodem , to zakładasz na jąkąś ładną pannę i wtedy zdjęcia robisz
A jak chcesz coś sprzedać to poszukaj dla mnie sprzęt wspinaczkowy, bo zaczynam kompletować ;P
Albo jakieś fajne babskie ciuszki ;]
I wtedy ja z chęcią dam 50% ceny sklepowej, a Ty sobie zarobisz
Ej ide spać. Prosze mnei rano obudzić, bo od poniedziału się nei wyspałam  _________________ gg: 2584037
http://kotek86.digart.pl
http://picasaweb.google.com/kasiek555
http://picasaweb.google.com/kasiek556
Never give up! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 7:18 am Temat postu: |
|
|
| Kasia86 napisał: | Albo jakieś fajne babskie ciuszki ;]
I wtedy ja z chęcią dam 50% ceny sklepowej, a Ty sobie zarobisz  |
No OK..
http://gorset.pl/p616-obsessive-amoresa-gorset.html _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zbych Uzależniony ;-)

|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 1:57 pm Temat postu: |
|
|
| leppy napisał: | Dla forumowiczów TG - 10 zł zniżki = 289 zł.  |
A ngietowiczom też obiecujesz. Wbiłeś nóż w serce
Serio może bym myślał, ale jak dla Ciebie za mała, to obawiam się że tym bardziej na mnie. _________________ Wolę mieć brzuch od piwa, niż garb od roboty |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zyl3k Swój

|
Wysłany: Czw Kwi 29, 2010 5:33 pm Temat postu: |
|
|
ja może bym tą pościel pod kamizeleczkami wciągnoł  _________________ nie prawda ,że chcieć to móc......... ja tak bardzo bym chciał.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marx Kombatant

|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 11:41 pm Temat postu: |
|
|
| leppy napisał: | | Kamizelka dla znawców, którym nie trzeba jej opisywać. | Co w niej niezwykłego? _________________ Góry, podobnie jak morze i kobiety, są kapryśne i nieprzewidywalne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zbych Uzależniony ;-)

|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 7:42 am Temat postu: |
|
|
| marx napisał: | | Co w niej niezwykłego? |
RAB robi rzeczy wysokiej jakości. Poza tym użyte materiały: Primaloft One i Pertex.
W cenie proponowanej przez Leppy'ego w Polsce nie uświadczysz. _________________ Wolę mieć brzuch od piwa, niż garb od roboty |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 10:52 am Temat postu: |
|
|
A "niezwykłe" jest to, że wypełnienie to aż 100 gram najlepszego rodzaju Primaloftu - czyli Primaloftu One. Próżno tego szukać w innych kamizelkach, jest w nich najwyżej 60 gram Primaloftu One, lub 100 gram ale jakiegoś gorszego Primaloftu, np. Sport. Np i materiał zewnętrzny i wewnętrzny, czyli Pertex Quantum, to klasa sama dla siebie. Razem daje to kamizelkę bardzo lekką i jednocześnie bardzo ciepłą. Do tego ogólna jakość - kroju, szycia itp. stanowi, że to chyba mój najlepszy górski ciuch, w każdym razie ostatnio najbardziej mnie cieszy.
Słowem - niech ktoś kupi, bo nie mam na koszulkę. Dla forumowiczów TG - i tylko dla nich - możliwa jeszcze większa zniżka - ewentualnych zainteresowanych proszę o PW. _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 9:48 am Temat postu: |
|
|
Przypominam:
| leppy napisał: | | Dla forumowiczów TG - i tylko dla nich - możliwa jeszcze większa zniżka - ewentualnych zainteresowanych proszę o PW. |
 _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia86 Uzależniony ;-)

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 11:03 am Temat postu: |
|
|
| Kasia86 napisał: | | A sandałki można sobie zamówić na lato w cenie przecenionej? |
Oczywiście. Merrell - rozmiar 44, podeszwa vibram, założone jeden raz w skałach - okazały się za duże. Nominalna cena około 350 zł, kupiłem jakąś stówę taniej, a sprzedam za 200 zł. _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Spiochu Kombatant
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 11:08 am Temat postu: |
|
|
| Kupiłem sobie taką kamizelkę jak sprzedaje Leppy i potwierdzam że jest zajebista. Dałem 70 Funtów za rozmiar M więc znacznie drożej niż na forum. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leppy Stracony

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 11:14 am Temat postu: |
|
|
Myślę, że niejeden już by się skusił, tylko rozmiar nieodpowiedni. _________________ Strzeż się
milczącego psa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia86 Uzależniony ;-)

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 3:41 pm Temat postu: |
|
|
| leppy napisał: | | Kasia86 napisał: | | A sandałki można sobie zamówić na lato w cenie przecenionej? |
Oczywiście. Merrell - rozmiar 44, podeszwa vibram, założone jeden raz w skałach - okazały się za duże. Nominalna cena około 350 zł, kupiłem jakąś stówę taniej, a sprzedam za 200 zł. |
Skróć o cztery rozmiary i kupuję!  _________________ gg: 2584037
http://kotek86.digart.pl
http://picasaweb.google.com/kasiek555
http://picasaweb.google.com/kasiek556
Never give up! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|