Wiecie, ja to rzadko ostatnio czytuję, ale dziś pogmerałem w SPRZĘCIE na forum i zaskoczył mnie nowy trynd albo inaczej nowy przejaw masowej kultury polegający na zakochiwaniu się w czymś o czym nic nie wiem.
jarlsg napisał(a):
Padło na AKU Zenith (jeszcze sam nie wiem, czy GTX, czy tylko skórzane). W każdym razie: chciałbym je gdzieś przymierzyć, a nic nie przychodzi mi do głowy.
Czemu akurat padło na AKU Zenith (aż tak precyzyjnie) jeśli jeszcze nie wiem, czy skóra, czy GTX????
Jakiś klucz doboru??? Czyco????
regedarek o Ornaku II Wolfganga napisał(a):
może ktoś może powiedzieć coś bliżej na temat tych kurtek, generalnie szukam kurtki przeciwdeszczowej na wiosnę,lato, jesień ale i na zimę w Sudety być może w Tatry
ich cena to ok 470zł
Przecież można znaleźć kurtkę o której już ktoś coś napisał… No, musi być jakiś punkt zaczepienia, albo cena, albo materiał, albo producent… Ja to nie wiem, ale jakieś to dziwne dla mnie że akurat Ornak II...
I w śpiworach z allegro i w ogóle taki trynd i w ogóle... Takich przykładów są setki i ja po prostu chciałbym poznać mechanizma działania takiego zauroczenia...
Ale ja to jakiś dziwny jestem i czepliwy dzisiaj - jeśli któryś mod toto wywali do offa, albo i w cholerę to nie ma sprawy.