Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
relacje na mapie
Regulamin forum


Teraz jest Wt paź 24, 2017 4:58 am

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz wrz 26, 2013 8:49 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 23, 2006 8:39 am
Posty: 5096
Lokalizacja: daleko od gór
A ja mam od tygodnia codziennie wszystko nieprzeczytane. Czy admin mógłby to raz wczyścić?

_________________
W życiu piękne są tylko chwile. (R. Riedel)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt wrz 27, 2013 8:46 am 
Zasłużony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt kwi 29, 2011 7:39 am
Posty: 216
Lokalizacja: Murzasichle
Co kilka przeglądanych stron forum wyskakuje wiadomość takiej treści:
Cytuj:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Can't connect to MySQL server on 'mysql2.superhost.pl' (105) [2003]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

_________________
"Nie oceniam sukcesu człowieka po tym jak wysoko się wspiął, lecz jak wysoko odbił się od dna." - Patton


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt wrz 27, 2013 12:26 pm 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 30, 2013 6:15 am
Posty: 47
Lokalizacja: Lubelskie
Kilka dni temu zniknął mi Avatar (z tego co zauważyłem to nie tylko mi). Komunikat wyświetla się: "Twój obecny avatar nie mógł zostać wyświetlony ponieważ avatary jego typu zostały wyłączone."
Wymiary mam 100 x 75 pikseli @ 24 bitów na piksel, a rozmiar pliku to 5,7 KB. Czyli technicznie rzecz biorąc wszystko mieści się w normie.
Wie ktoś może o co tu chodzi?

_________________
Góry to jest to co Tygryski lubią najbardziej...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pn wrz 30, 2013 8:53 pm 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 30, 2013 6:15 am
Posty: 47
Lokalizacja: Lubelskie
No i już sobie poradziłem sam. Okazuje się, że musi być Avatar umieszczony gdzieś na serwerze, a nie tak jak do tej pory mógł być z dysku na szybko fotosikiem. Szkoda że w komunikacie pisze jakieś "Twój obecny avatar nie mógł zostać wyświetlony ponieważ avatary jego typu zostały wyłączone." Takie bla bla bez sensu i konkretów.

_________________
Góry to jest to co Tygryski lubią najbardziej...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 02, 2013 11:42 am 
Stracony

Dołączył(a): Wt sie 07, 2012 8:56 pm
Posty: 3476
Lokalizacja: Łódź
NO RZESZ KURZA DUPA ZRÓBCIE COŚ Z TYM WYLOGOWYWANIEM W CZASIE PISANIA POSTÓW BO TO JUŻ KOLEJNY RAZ :evil:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 02, 2013 1:14 pm 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 30, 2013 6:15 am
Posty: 47
Lokalizacja: Lubelskie
WILCZYCA napisał(a):
NO RZESZ KURZA DUPA ZRÓBCIE COŚ Z TYM WYLOGOWYWANIEM W CZASIE PISANIA POSTÓW BO TO JUŻ KOLEJNY RAZ

Wilczyca nie złość się bo złość piękności szkodzi. Trzeba czasem na wszelki wypadek użyć ctrl+c, bo rzeczywiście potrafi wylogować po kilku minutach samoczynnie.

_________________
Góry to jest to co Tygryski lubią najbardziej...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 02, 2013 1:19 pm 
Stracony

Dołączył(a): Wt sie 07, 2012 8:56 pm
Posty: 3476
Lokalizacja: Łódź
misiekk napisał(a):
ctrl+c

I co ono robi?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 02, 2013 5:00 pm 
Stracony

Dołączył(a): N wrz 14, 2008 5:52 pm
Posty: 5846
Lokalizacja: Górny Śląsk
Znowu coś nie tak. Dawno przeczytane wątki widzę jako nieprzeczytane.

_________________
-------------------------------------------------
Studenckie Koło Przewodników Górskich "Harnasie" w Gliwicach zaprasza na kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 02, 2013 6:44 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So wrz 17, 2011 5:28 pm
Posty: 1471
Lokalizacja: Kraków NH
WILCZYCA napisał(a):
I co ono robi?

Kopiuje tekst do schowka :) Jednak jeśli masz zamiar bardziej się rozpisać, to może lepiej pisz po prostu w notatniku, a później skopiuj tutaj :)

_________________
"Ludzie przeważnie nie są źli. Po prostu czasem dają się porwać jakiejś idei"


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz paź 03, 2013 7:14 am 
Kombatant

Dołączył(a): Wt mar 10, 2009 2:07 pm
Posty: 455
Lokalizacja: Szczaksa Riwiera
Basia Z. napisał(a):
Znowu coś nie tak. Dawno przeczytane wątki widzę jako nieprzeczytane.


Myślałem, że to tylko u mnie, ale widzę, że nie!

Coś się zepsuło?

_________________
pozdr. farix

Pewnego przyjaciela poznasz w niepewnej sytuacji...
++ flickr ++


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz paź 03, 2013 12:21 pm 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 30, 2013 6:15 am
Posty: 47
Lokalizacja: Lubelskie
WILCZYCA napisał(a):
I co ono robi?

Miałem Ci odpowiedzieć, ale widzę że Krzysiek1980 już to zrobił to fachowo.

_________________
Góry to jest to co Tygryski lubią najbardziej...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt paź 08, 2013 7:32 am 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lip 30, 2013 6:15 am
Posty: 47
Lokalizacja: Lubelskie
mm74 napisał(a):
avatary znikają czy mnie się zdaje??


Znikają. parę postów wyżej pisałem o tym i pisałem też jak sobie z tym poradziłem.

_________________
Góry to jest to co Tygryski lubią najbardziej...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 09, 2013 6:48 pm 
Uzależniony ;-)

Dołączył(a): N wrz 11, 2005 1:39 am
Posty: 1324
Lokalizacja: Zamość
Też zgłaszam problem z wylogowywaniem.

_________________
A my zmieniliśmy jawę w sny
Jesteśmy jak rosa, jak pył!
Ukradliśmy siłę gwiazd
I dla nas zatrzymał się czas


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So paź 12, 2013 6:58 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So lis 10, 2007 8:21 pm
Posty: 3110
Lokalizacja: Kraków
Mnie też wylogowało, ale motyla noga można dostać pisząc do kogoś, a on, ten ktoś znaczy się, musi odpisywać przez pejsbuka czy inne takie, bo na TG nie odczyta pw.
W ten sposób, to my się z tą unią nie zintegrujemy.
EDIT;
No już wiem, dlaczego. I o co tyle krzyku?

_________________
Blizny zdobią wojownika.


Ostatnio edytowano N paź 13, 2013 11:13 am przez zjerzony, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: N paź 13, 2013 11:02 am 
Nowy

Dołączył(a): Pn cze 04, 2012 3:30 pm
Posty: 11
Lokalizacja: CK/W-Wa
Basia Z. napisał(a):
Dawno przeczytane wątki widzę jako nieprzeczytane.


Niestety mam to samo, od dwóch dni.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt paź 15, 2013 10:11 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lip 28, 2011 9:09 am
Posty: 4859
Lokalizacja: Białystok
Nie udało mi się dziś kilkukrotnie załączyć obrazka z netu. Tylko ja mam taki problem?

Poza tym nadal jest problem z 'nieprzeczytanymi' postami. Działa jedynie opcja "oznacz działy jako przeczytane" na stronie głównej forum.
Powoli zaczyna mnie to irytować...

_________________
Wiem, że nic nie wiem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt paź 15, 2013 10:20 pm 
Swój

Dołączył(a): Wt kwi 14, 2009 3:56 pm
Posty: 85
Opcja "oznacz wątki jako przeczytane" działa w każdym dziale z osobna - co nie zmienia faktu, że jest to niezmiernie wkur.wiające jak to już ktoś pisał.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 16, 2013 8:34 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lip 28, 2011 9:09 am
Posty: 4859
Lokalizacja: Białystok
mishel3 napisał(a):
Opcja "oznacz wątki jako przeczytane" działa w każdym dziale z osobna


U mnie w poszczególnych działach ta opcja nie działa.

_________________
Wiem, że nic nie wiem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 16, 2013 9:42 am 
Swój

Dołączył(a): Wt kwi 14, 2009 3:56 pm
Posty: 85
Dziwne, u mnie ten sposób załatwia sprawę.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr paź 16, 2013 9:48 am 
Stracony

Dołączył(a): N wrz 14, 2008 5:52 pm
Posty: 5846
Lokalizacja: Górny Śląsk
Ja się loguję z dwóch komputerów - to jest w pracy i w domu, a czasem jeszcze ze smartfona.
I jeżeli na jednym z nich wykonam "oznacz wszystkie jako przeczytane" to je mam "przeczytane".
Ale kiedy wchodzę na forum z innego IP - to tam znowu widzę "nieprzeczytane".
Wiem że to ma związek z ciasteczkami, ale na to może coś poradzić chyba jedynie administrator forum. Może ktoś, kto ma kontakt napisze do Konrada, bo on nie koniecznie to czyta.

_________________
-------------------------------------------------
Studenckie Koło Przewodników Górskich "Harnasie" w Gliwicach zaprasza na kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt lut 21, 2014 5:27 am 
Uzależniony ;-)

Dołączył(a): Śr gru 14, 2005 7:34 pm
Posty: 977
Mam problem- od jakiegoś czasu po kilku minutach od zalogowania automatycznie wylogowuje mnie z forum.
Czy dostałem jakiś szczególny rodzaj bana i za co? :wink:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt lut 21, 2014 10:05 am 
Stracony

Dołączył(a): N wrz 14, 2008 5:52 pm
Posty: 5846
Lokalizacja: Górny Śląsk
Pawel_Orel napisał(a):
Mam problem- od jakiegoś czasu po kilku minutach od zalogowania automatycznie wylogowuje mnie z forum.
Czy dostałem jakiś szczególny rodzaj bana i za co? :wink:


Chyba dawno tu nie byłeś, bo wszyscy to mają.

_________________
-------------------------------------------------
Studenckie Koło Przewodników Górskich "Harnasie" w Gliwicach zaprasza na kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt lut 21, 2014 4:53 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So wrz 17, 2011 5:28 pm
Posty: 1471
Lokalizacja: Kraków NH
Oj nie. Mnie jeszcze tym roku ani raz nie wylogowało.

_________________
"Ludzie przeważnie nie są źli. Po prostu czasem dają się porwać jakiejś idei"


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pt lut 21, 2014 6:37 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So lis 10, 2007 8:21 pm
Posty: 3110
Lokalizacja: Kraków
Lizus.

_________________
Blizny zdobią wojownika.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pn lut 24, 2014 11:05 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt lip 14, 2006 11:53 am
Posty: 2775
Lokalizacja: Wrocław
Mnie nie wylogowuje, ale mam kilka innych problemów. Jak mnie za bardzo zaczynają denerwować to idę do lodówki po buteleczkę IPA i przestaje zwracać na to uwagę :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: So mar 08, 2014 10:13 am 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt lip 14, 2006 11:53 am
Posty: 2775
Lokalizacja: Wrocław
Też wam jakiś badziew wyskakuje z lewej strony ?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: N mar 09, 2014 9:42 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt lip 14, 2006 11:53 am
Posty: 2775
Lokalizacja: Wrocław
No tak, włączenie adblocka załatwia sprawę ale wtedy też okna wiadomości mi się nie będą pojawiać.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr cze 25, 2014 10:40 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 25, 2007 9:48 am
Posty: 7367
Na jednym komputerze po otwarciu forum pojawia się widok jak na zdjęciu (jakby jakieś okienko typu fb próbowało się otworzyć, ale system blokował), czego nie ma na innych komputerach. Znika po długich kilkunastu sekundach, umożliwiając dopiero normalne przeglądanie forum. Co to się chce otwierać, o co chodzi?

Obrazek

_________________
NIGDY NIE WIADOMO
KTO JEST PO DRUGIEJ STRONIE


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz cze 26, 2014 5:38 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn wrz 01, 2008 8:10 pm
Posty: 4694
Nie znam się na tym zbytnio, ale u mnie w pracy jest zablokowany Facebook i dzieje się to samo. Dopisali jakieś gówno do adresu serwera DNS. Udało mi się nawet to obejść, ale znowu wrzucili, a nie chcę kłopotów. Działo się tak tylko w Chrome, Firefox działa bez problemów, więc zmieniłem po prostu przeglądarkę i to okno zniknęło. Oczywiście Facebook jest zablokowany i tu, ale i tak nie używam.

http://www.canadawebdeveloper.ca/unable ... d-problem/

_________________
http://3000.blox.pl/html

"Listy z Ziemi" Twaina: poszukaj, przeczytaj... warto


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz cze 26, 2014 7:44 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 25, 2007 9:48 am
Posty: 7367
To pewnie będzie to, dzięki.

_________________
NIGDY NIE WIADOMO
KTO JEST PO DRUGIEJ STRONIE


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL