Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
relacje na mapie
Regulamin forum


Teraz jest Pn gru 11, 2017 12:27 pm

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z forum
PostNapisane: Śr sty 25, 2012 8:49 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr paź 31, 2007 9:46 pm
Posty: 3687
Lokalizacja: GEKONY
Do wczoraj bez problemu logowałem się na forum przez Operę i nagle ni z gruchy ni z pietruchy po kliknięciu na głównej stronie linku do forum, albo wpisaniu w adresie wyskakuje mi błąd i dziwne znaczki.

Cytuj:
‹xÚí=ŰrÜś’ĎŇWŕL*žœĚ•sŐXŁ[VlŸ8śŹwłľĽÂ˜hH‚!H9Š|”ËUyÍßä!o[ţí@ç&‰’í#oěD/@ŁťŃÝčn€Ŕţß>?<ţŻGäńńOɋ<}rHJ•Zíuó°V{xüPżhUë rR_ňˆ...


Wie ktoś o co kaman? Z IE loguję się bez problemu.

_________________
http://summitate.wordpress.com/
Epoka świętych to przeszłość. Bóg nie przemawia już bezpośrednio do mężczyzn i kobiet. To my gadamy sami do siebie i modlimy się do echa własnych słów.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 25, 2012 9:07 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Śr sty 02, 2008 11:42 pm
Posty: 2207
Lokalizacja: Małopolska
U mnie IE nie zapamietuje loginu i hasła. Za każdym razem wchodząc, musze sie logować od nowa. Na inszych forach z phpBB, jest bez problemu.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 25, 2012 9:24 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn mar 05, 2007 8:49 pm
Posty: 6292
Lokalizacja: Kraków
U mnie na Firefoxie wszystko jest w porządku.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 25, 2012 9:34 pm 
Uzależniony ;-)

Dołączył(a): Pn kwi 20, 2009 11:34 pm
Posty: 1491
Lokalizacja: zdecydowanie za daleko
chief napisał(a):
U mnie IE nie zapamietuje loginu i hasła.


To samo, na Chrome.

edit:
nie przeszkadza mi to

_________________
wiśnia jest wiśnia


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 25, 2012 9:38 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): N mar 27, 2005 9:30 pm
Posty: 2745
Lokalizacja: Katowice
Rohu napisał(a):
U mnie na Firefoxie wszystko jest w porządku.

:thumright:

_________________
...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 25, 2012 9:54 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Pt wrz 02, 2011 8:03 am
Posty: 1735
Lokalizacja: Podkarpacie
kefir napisał(a):
�xÚí=ŰrÜś�ĎŇWŕL*ž�Ě�sŐXŁ[Vl�8ś�ŹwłľĽÂ��hH�!H�9Š|�ËUyÍßä!o[ţ�í@ç&��í#oěD/@ŁťŃÝčn�Ŕţß>?<ţŻGäńńOÉ�<}rHJ�Zíuó°V{xüPżhUë rR_ň�...


na laptopie mam Firefoksa i śmiga ok, poza tym wylogowywaniem wkurzającym, na fonie Operę z kolei i też mam właśnie takie znaczki jak Ty..

_________________
W górach tak naprawdę człowiek żyje pełnią siebie...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 25, 2012 9:59 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Wt sie 10, 2010 5:25 am
Posty: 2120
Lokalizacja: Poznań
Rohu napisał(a):
U mnie na Firefoxie wszystko jest w porządku.

Wylogowujesz się za każdym razem?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 12:12 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn mar 05, 2007 8:49 pm
Posty: 6292
Lokalizacja: Kraków
Cytuj:
Wylogowujesz się za każdym razem?

Jak przeczytam co mnie interesuje to się wylogowuje przed zamknięciem strony z forum.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 12:51 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr cze 20, 2007 5:51 pm
Posty: 8274
Lokalizacja: Stara Chójnica
kefir napisał(a):
Cytuj:
‹xÚí=ŰrÜś’ĎŇWŕL*žœĚ•sŐXŁ[VlŸ8śŹwłľĽÂ˜hH‚!H9Š|”ËUyÍßä!o[ţí@ç&‰’í#oěD/@ŁťŃÝčn€Ŕţß>?<ţŻGäńńOɋ<}rHJ•Zíuó°V{xüPżhUë rR_ňˆ...


W dosłownym tłumaczeniu, to będzie mniej więcej tak:

Wyp...aj głupi ch..u


;)

A poważnie, to nie wiem :)

P.S.
Mi Chrome zapamiętuje wszystko. Jak komuś, coś nie zapamiętuje, warto sprawdzić, czy adres forum, nie jest na liście witryn wyłączonych z zapamiętywania haseł, czy jakoś tak :)

_________________
"Proszę państwa do wykonania zdrajcy potrzebny nam będzie europoseł Platformy Obywatelskiej i trochę Euro."


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 8:06 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N mar 13, 2005 4:25 pm
Posty: 9935
Lokalizacja: niedaleko Wąchocka
Z zapamiętywaniem nie mam problemów, nie wylogowuje mnie (chrom) ale ostatnio nie działa mi "oznacz jako przeczytane" na głównej forum (znaczy niby oznacza ale po przeładowaniu strony pomarańczki wracają), ten sam przycisk w działach już chodzi normalnie.

_________________
Pamiętasz co obiecywała?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 8:17 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr paź 31, 2007 9:46 pm
Posty: 3687
Lokalizacja: GEKONY
Zauważyem, że problem jest tylko jak chcę wejść na główną stronę forum, jak wchodzę do jakiegoś pokoju to wszystko hula.

_________________
http://summitate.wordpress.com/
Epoka świętych to przeszłość. Bóg nie przemawia już bezpośrednio do mężczyzn i kobiet. To my gadamy sami do siebie i modlimy się do echa własnych słów.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 8:39 am 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 24, 2011 7:54 pm
Posty: 2455
U mnie było wszystko ok do wczoraj. Teraz gdy wchodzę na główną i chce zobaczyć posty od ostatniej wizyty to mnie wylogowuje, a po ponownym zalogowaniu posty oznaczone jako nowe już nie świecą.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 10:24 am 
Zasłużony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn paź 17, 2011 1:01 pm
Posty: 293
Lokalizacja: centralne zadupie
Madness napisał(a):
od ostatniej wizyty to mnie wylogowuje, a po ponownym zalogowaniu posty oznaczone jako nowe już nie świecą.
_________________

mam dokładnie to samo...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 11:15 am 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Pt wrz 02, 2011 8:03 am
Posty: 1735
Lokalizacja: Podkarpacie
Ludziska drogie, w Mozilli to jest tak

Narzędzia>Opcje>zakładka Prywatność>Usuń pojedyncze ciasteczka>Usuń wszystkie ciasteczka

U mnie pomogło :)

_________________
W górach tak naprawdę człowiek żyje pełnią siebie...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 11:49 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr paź 31, 2007 9:46 pm
Posty: 3687
Lokalizacja: GEKONY
U mnie nie pomogło :?

_________________
http://summitate.wordpress.com/
Epoka świętych to przeszłość. Bóg nie przemawia już bezpośrednio do mężczyzn i kobiet. To my gadamy sami do siebie i modlimy się do echa własnych słów.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 12:16 pm 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lis 12, 2008 12:37 pm
Posty: 97
W operze strona wygląda tak:
Obrazek

Po zmianie na "przestawiaj się jako firefox" wszystko działa. Miałem też problem z zapamiętaniem loginu ale po skasowaniu ciasteczek wygląda że na razie jest ok.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 1:05 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr paź 31, 2007 9:46 pm
Posty: 3687
Lokalizacja: GEKONY
A tak krok po kroku jak to się robi? :oops:

_________________
http://summitate.wordpress.com/
Epoka świętych to przeszłość. Bóg nie przemawia już bezpośrednio do mężczyzn i kobiet. To my gadamy sami do siebie i modlimy się do echa własnych słów.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 1:08 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Pt wrz 02, 2011 8:03 am
Posty: 1735
Lokalizacja: Podkarpacie
Dobra, co nieco poszperałem w necie i mniej więcej wiem co z tą Operą nie tak. Prawdopodobnie jakiś virus zjada Wam pliki z folderu "Czcionki".

tutaj znajdziecie rozwiązanie problemu

http://forum.suse.pl/index.php?topic=23803.0

_________________
W górach tak naprawdę człowiek żyje pełnią siebie...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 1:38 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr paź 31, 2007 9:46 pm
Posty: 3687
Lokalizacja: GEKONY
Antyvir nic nie wykrył... myślę dalej.

_________________
http://summitate.wordpress.com/
Epoka świętych to przeszłość. Bóg nie przemawia już bezpośrednio do mężczyzn i kobiet. To my gadamy sami do siebie i modlimy się do echa własnych słów.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 2:12 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Pt wrz 02, 2011 8:03 am
Posty: 1735
Lokalizacja: Podkarpacie
kefir napisał(a):
Antyvir nic nie wykrył... myślę dalej.


spróbuj czcionki przeinstalować, musi pomóc, bo to problem w czcionkach tkwi...

_________________
W górach tak naprawdę człowiek żyje pełnią siebie...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 2:13 pm 
Stracony

Dołączył(a): Pn sie 30, 2010 6:19 pm
Posty: 3425
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
Dobra ludzie kochani... sytuacja wygląda następująco:
Opera->Ustawienia->Preferencje...->zakładka Zaawansowane->z menu bocznego Zawartość->przycisk na dole okna Menadżer preferencji dla witryn...->Dodaj...->w zakładce Ogólne w polu witryna wpisujemy adres forum.turystyka-gorska.pl->przechodzimy do zakładki Sieć->w polu identyfikacja przeglądarki wybieramy z listy opcję Przedstawiaj się jako firefox.
U mnie zadziałało.

_________________
Zesraj się, a nie daj się...:)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 2:14 pm 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lis 12, 2008 12:37 pm
Posty: 97
kefir napisał(a):
A tak krok po kroku jak to się robi? :oops:


Prawy klik na stronie -> preferencje witryny -> sieć i tam zmieniasz identyfikacja przeglądarki.

Niestety problem z zapamiętaniem logowania dalej występuje :(


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 2:32 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr paź 31, 2007 9:46 pm
Posty: 3687
Lokalizacja: GEKONY
:alien:
Dziękówa PrT i Coshoo

_________________
http://summitate.wordpress.com/
Epoka świętych to przeszłość. Bóg nie przemawia już bezpośrednio do mężczyzn i kobiet. To my gadamy sami do siebie i modlimy się do echa własnych słów.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 7:36 pm 
Stracony

Dołączył(a): Śr wrz 19, 2007 8:59 pm
Posty: 13348
Lokalizacja: Zachodnie Pomorze/Poznań
A ja od kilku dni muszę się logować przy wejściu na OT, mimo że z główki strony głównej wynika, że jestem zalogowany. (Internet Explorer9)

_________________
Piotrowicz do Formuły 1


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 26, 2012 11:11 pm 
Swój

Dołączył(a): N sie 28, 2011 12:01 am
Posty: 66
Lokalizacja: Łódź
Dokładnie, przez Operę nie idzie, wchodziłem przez google na zakładkę z pominięciem strony głównej. Ale jak się kliknie otwórz za pomocą to Internet Explorer otwiera. Pod górkę nam zrobili, czyli adekwatnie.
A mimochodem to jaki jest patent na wchodzenie na konkretną stronę forum ? Czytam sobie RELACJE i chcę przejść do strony 77 na przykład.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 27, 2012 11:55 am 
Stracony

Dołączył(a): Pn sie 30, 2010 6:19 pm
Posty: 3425
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
dobrodziej napisał(a):
Dokładnie, przez Operę nie idzie, wchodziłem przez google na zakładkę z pominięciem strony głównej. Ale jak się kliknie otwórz za pomocą to Internet Explorer otwiera. Pod górkę nam zrobili, czyli adekwatnie.


A próbowałeś?
coshoo napisał(a):
Po zmianie na "przestawiaj się jako firefox" wszystko działa.

PrT napisał(a):
Dobra ludzie kochani... sytuacja wygląda następująco:
Opera->Ustawienia->Preferencje...->zakładka Zaawansowane->z menu bocznego Zawartość->przycisk na dole okna Menadżer preferencji dla witryn...->Dodaj...->w zakładce Ogólne w polu witryna wpisujemy adres forum.turystyka-gorska.pl->przechodzimy do zakładki Sieć->w polu identyfikacja przeglądarki wybieramy z listy opcję Przedstawiaj się jako firefox.

_________________
Zesraj się, a nie daj się...:)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 27, 2012 7:14 pm 
Swój

Dołączył(a): N sie 28, 2011 12:01 am
Posty: 66
Lokalizacja: Łódź
tak właśnie teraz wchodzę, tylko to przeglądanie stron mnie interesuje, bo ambitnie postanowiłem przeczytać całość


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 27, 2012 7:19 pm 
Stracony

Dołączył(a): Pn sie 30, 2010 6:19 pm
Posty: 3425
Lokalizacja: Elbląg/Gdańsk
dobrodziej napisał(a):
tak właśnie teraz wchodzę, tylko to przeglądanie stron mnie interesuje, bo ambitnie postanowiłem przeczytać całość

Tak tzn. jak? bo albo ja Ciebie nie rozumiem, albo Ty nie zrozumiałeś i nie zrobiłeś tego co wyżej...

_________________
Zesraj się, a nie daj się...:)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 27, 2012 7:22 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 24, 2011 7:54 pm
Posty: 2455
Ja na firefoxie śmigam. Problem w dalszym ciągu występuje. Usunięcie ciasteczek nic nie daje :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 27, 2012 7:39 pm 
Swój

Dołączył(a): N sie 28, 2011 12:01 am
Posty: 66
Lokalizacja: Łódź
problem mam taki, że jestem już na forum,
wchodzę w zakładkę RELACJE , tam jest obecnie 102 strony
chcę przejść bezpośrednio do strony 65
obecnie przewijam strony po jednej i to uciążliwe jest
szukam patentu jak przejść od razu do tej strony


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL