Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
relacje na mapie
Regulamin forum


Teraz jest Wt paź 24, 2017 5:03 am

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn cze 22, 2015 1:21 pm 
Kombatant

Dołączył(a): Wt gru 16, 2014 12:33 pm
Posty: 379
.


Ostatnio edytowano Pt mar 24, 2017 3:30 pm przez mazeno, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt cze 23, 2015 9:26 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
Dla tych którzy mają problem z wylogowywaniem z forum.

A wchodzą na forum z tego adresu:
Kod:
http://www.turystyka-gorska.pl/forum

Ja nie mam problemu a wchodzę z
Kod:
http://forum.turystyka-gorska.pl

Spróbujcie wejść i się zalogować z adresu http://forum.turystyka-gorska.pl

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt cze 23, 2015 9:56 pm 
Kombatant

Dołączył(a): Wt gru 16, 2014 12:33 pm
Posty: 379
.


Ostatnio edytowano Pt mar 24, 2017 3:28 pm przez mazeno, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr cze 24, 2015 6:33 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lip 28, 2011 9:09 am
Posty: 4859
Lokalizacja: Białystok
To kiedy zacznie mi 'odznaczać' przeczytane wiadomości?

Przez te 2 lata już się przyzwyczaiłem no ale skoro coś się ruszyło...

_________________
Wiem, że nic nie wiem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz cze 25, 2015 4:58 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N sie 20, 2006 3:56 am
Posty: 2343
Lokalizacja: Warszawa/Pruszków
Drogie Bravo
W niewyjaśnionych okolicznościach wyparował mi avatar
Chciałam sobie ustawić nowy, ale którego linka bym nie wkleiła zawsze jest "nieprawidłowy adres url"
Jak żyć? :mrgreen:

Dopuszczam możliwość, że ja coś knocę, ale nie wiem co.
Avatar jest mały.
Nie mam pomysłu.

_________________
Powolutku do przodu, mamy już stronę !!! :) :arrow: http://pomagamoli.pl/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz cze 25, 2015 5:26 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lip 28, 2011 9:09 am
Posty: 4859
Lokalizacja: Białystok
Moja rada: musisz po prostu wkleić prawidłowy adres url :mrgreen:

_________________
Wiem, że nic nie wiem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz cze 25, 2015 5:30 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So wrz 17, 2011 5:28 pm
Posty: 1471
Lokalizacja: Kraków NH
Albo dać ładniejszy avatar. :mrgreen:

_________________
"Ludzie przeważnie nie są źli. Po prostu czasem dają się porwać jakiejś idei"


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz cze 25, 2015 7:09 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N sie 20, 2006 3:56 am
Posty: 2343
Lokalizacja: Warszawa/Pruszków
Może właśnie jest za ładny 8)

_________________
Powolutku do przodu, mamy już stronę !!! :) :arrow: http://pomagamoli.pl/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz cze 25, 2015 8:02 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N sie 20, 2006 3:56 am
Posty: 2343
Lokalizacja: Warszawa/Pruszków
Probelm rozwiązany z wielką pomocą Krzysztofa :D
Dziękujem.

_________________
Powolutku do przodu, mamy już stronę !!! :) :arrow: http://pomagamoli.pl/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: N mar 13, 2016 5:20 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 24, 2011 7:54 pm
Posty: 2453
Czemu się nie da kasować swoich tematów (z postami innych)? Chciałem skasować nieaktualne ogłoszenie a tu zonk. Wcześniej chyba normalnie można było kasować tematy?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: N mar 13, 2016 9:38 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
Nigdy użytkownik nie mógł kasować tematów.

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pn mar 14, 2016 9:58 am 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 24, 2011 7:54 pm
Posty: 2453
Dzięki. Musiało mi się coś po#%^ć.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pn mar 14, 2016 1:41 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sie 26, 2013 7:31 am
Posty: 1246
Lokalizacja: Tarnow
Jak był jedne twoj post to chyba wówczas mogło usuwać temat. Jak ktoś odpowiedział to już nie da rady tak jak pisał tomek

_________________
flickr

------

"czekan, jak sama nazwa wskazuje - narzędzie do czekania"
Włodzimierz Firsoff
Taternik 1932 nr 3


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pn mar 14, 2016 2:51 pm 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 24, 2011 7:54 pm
Posty: 2453
Jest dokładnie tak jak piszesz.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 10:37 am 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn gru 07, 2009 1:45 pm
Posty: 890
Straszna lipa z tym wrzucaniem relacji...

Obrazek

i tak, któryś tydzień, no trudno..

_________________
"I chłonę. Szukam. Pragnę. Tęsknię. I wiem że będę szukał. Wystarczy raz zasmakować nieznanego."
"Gdzieś pomiędzy początkiem drogi, a szczytem znajduje się odpowiedź na pytanie, dlaczego się wspinamy."
pionowemyśli.pl | fanpage | instagram | flickr


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 3:18 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lip 28, 2011 9:09 am
Posty: 4859
Lokalizacja: Białystok
A kontaktowałeś się z administratorem? :mrgreen:

_________________
Wiem, że nic nie wiem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 3:41 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
Z rzadka wyskakuje mi błąd bazy. Ale to raczej sporadycznie. Ogólnie z dodawaniem postów czy tematów nie miewam tu problemów.

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 7:03 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn gru 07, 2009 1:45 pm
Posty: 890
A teraz niech ktoś wejdzie w temat mojego autorstwa w Relacjach, który wisi rzekomo na głównej, a którego nie ma w Relacjach...
Poważnie..? :roll:

_________________
"I chłonę. Szukam. Pragnę. Tęsknię. I wiem że będę szukał. Wystarczy raz zasmakować nieznanego."
"Gdzieś pomiędzy początkiem drogi, a szczytem znajduje się odpowiedź na pytanie, dlaczego się wspinamy."
pionowemyśli.pl | fanpage | instagram | flickr


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 8:31 pm 
Kombatant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn kwi 11, 2011 9:25 pm
Posty: 513
Lokalizacja: W-wa
Może jakieś znaki interpunkcyjne psocą? - widzę w twojej relacji nawiasy kwadratowe kursywą. Może one? może jakieś inne? Ja np. nie mogę wysłać listu, jeśli tylko mam w tekście myślnik, i jeśli dobrze pamiętam - cudzysłów. Ale to w liście, w relacjach może jakiś inny znaczek przeszkadzać, bo myślniki jak wiadomo nie wadzą.
A twoją zagubioną relację - Skrzyczne, Pilsko – Rysianka. Kaaapitaaalnie! - widzę, jak kliknę w twój profil, a potem w "zobacz posty użytkownika".


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 8:45 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lip 28, 2011 9:09 am
Posty: 4859
Lokalizacja: Białystok
Mroczny napisał(a):
którego nie ma w Relacjach...


Faktycznie tak jak pisze anke z postów da się wejść a w relacjach nie ma. Niezły burdel :?

_________________
Wiem, że nic nie wiem


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 10:06 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
Mroczny napisał(a):
A teraz niech ktoś wejdzie w temat mojego autorstwa w Relacjach, który wisi rzekomo na głównej, a którego nie ma w Relacjach...
Wciśnij edycja w tej relacji i skopiuj cały tekst. Utwórz nowy temat w Relacjach i wklej tam to.
Ta pierwsza relacja ma jakiś błąd. Jak się próbuje ją edytować i zapisać czy dodać do niej nowy post wyskakuje błąd bazy.
Ale jak skopiowałem wszystko i wrzuciłem do próbnego, nowego tematu to wszystko zapisało się jak należy.

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Śr kwi 13, 2016 10:52 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lut 02, 2006 7:15 pm
Posty: 1269
Lokalizacja: Kraków
Mroczny napisał(a):
Straszna lipa z tym wrzucaniem relacji...

i tak, któryś tydzień, no trudno..


Na skrinie, który zamieściłeś, masz wszystko co potrzeba :) Bruździ znak przed "Rysianka" w tytule wątku, czyli "-" który jest w złym kodowaniu.

_________________
Blog | Zdjęcia


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz kwi 14, 2016 6:45 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
Prawda. Problem tkwi w tytule.
Gdy próbowałem skopiowałem tekst relacji ale nie tytuł i wszystko poszło bez problemu. Jak skopiowałem tytuł to wyskoczył problem i wątek nie chciał się dodać.

Proponuje tytuły nowych tematów pisać ręcznie na forum a nie kopiować z np. worda. Treść postów można kopiować.

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz kwi 14, 2016 12:42 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn gru 07, 2009 1:45 pm
Posty: 890
Ok, dzięki.

_________________
"I chłonę. Szukam. Pragnę. Tęsknię. I wiem że będę szukał. Wystarczy raz zasmakować nieznanego."
"Gdzieś pomiędzy początkiem drogi, a szczytem znajduje się odpowiedź na pytanie, dlaczego się wspinamy."
pionowemyśli.pl | fanpage | instagram | flickr


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt maja 03, 2016 2:09 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Pn sie 20, 2012 9:47 pm
Posty: 1865
Lokalizacja: Kraków
Coś się zmieniło z logowaniem? Byłem zalogowany ze 2 lata, a teraz każde odświeżenie, po parunastu minutach nawet, wymusza konieczność ponownego logowania. U mnie w kompie/systemie żadnych zmian nie było, albo nie wiem.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Wt maja 10, 2016 7:48 am 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Cz paź 22, 2015 5:17 pm
Posty: 1550
Lokalizacja: Poznań
Nie jest to wielki problem, ale czas letni został wprowadzony ponad miesiąc, temu a na forum nadal czas zimowy. Można go zmienić?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Pn kwi 17, 2017 7:51 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Cz paź 22, 2015 5:17 pm
Posty: 1550
Lokalizacja: Poznań
Ktoś pomoże? Nie mogę zalogować się na forum z tabletu z systemem Android (natychmiast po zalogowaniu jestem wylogowana), z laptopa z systemem Win 10 nie mam problemu. Oba urządzenia korzystają z tego samego mobilnego internetu sieci Play.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz maja 11, 2017 6:01 am 
Nowy

Dołączył(a): Śr maja 10, 2017 11:10 am
Posty: 2
Czy ktoś jest w stanie podać mi przyczynę, czemu nie mogę zalogować się na moje konto (stare - Mateuszek). Od dłuższego czasu próbowałem się logować, ale nie przynosiło to efektów - hasło podawałem prawidłowe. Czy to konto zostało zablokowane? Z góry dziękuję za każdą informację i witam ponownie.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz maja 11, 2017 6:14 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz cze 18, 2009 11:04 am
Posty: 7767
Lokalizacja: miasto100mostów
Admin podobno poblokował wszystkie konta z piz.dowatymi nickami.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
PostNapisane: Cz maja 11, 2017 9:17 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
M. napisał(a):
Czy ktoś jest w stanie podać mi przyczynę, czemu nie mogę zalogować się na moje konto (stare - Mateuszek). Od dłuższego czasu próbowałem się logować, ale nie przynosiło to efektów - hasło podawałem prawidłowe. Czy to konto zostało zablokowane? Z góry dziękuję za każdą informację i witam ponownie.
No jest takie konto. Nic nie widać żeby było zbanowane. Podaj na PW maila z którego korzysta tamto konto to zmienimy mu hasło i zobaczysz czy są się zalogować.

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 210 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL