Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
relacje na mapie
Regulamin forum


Teraz jest Wt paź 24, 2017 4:57 am

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 07, 2007 9:21 pm 
Kombatant

Dołączył(a): N sie 06, 2006 8:52 pm
Posty: 391
Lokalizacja: Bielsko-Biała
dzięki, ale jak próbowałam z fotosika i wyskakuje komunikat - adres jest nieprawidłowy


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz cze 07, 2007 10:13 pm 
Zasłużony

Dołączył(a): N kwi 15, 2007 11:55 am
Posty: 187
Lokalizacja: Tczew
agii26 napisał(a):
dzięki, ale jak próbowałam z fotosika i wyskakuje komunikat - adres jest nieprawidłowy


nie jestem pewny ale to chyba musisz wkleic cos tam "pełen adres, czy głowny adres" takie troche niżej :) najlepiej kopiuj i wklejaj po kolei a napewno w koncu trafisz na ten prawidłowy adres :)

_________________
Witajcie, kochane góry,
O, witaj droga ma rzeko!
I oto znów jestem z wami,
A byłem tak daleko!
Jan Kasprowicz


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt cze 08, 2007 9:23 am 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt cze 05, 2007 10:53 am
Posty: 80
Lokalizacja: Gliwice
możesz kliknąć na swój obrazek prawym przyciskiem myszy, z interfejsu wybrać 'pokaż obrazek', poczekać aż pokaże się sam obrazek i skopiować adres www :) też zadziała.

_________________
Bazhell [*]


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So cze 09, 2007 1:46 pm 
Kombatant

Dołączył(a): N sie 06, 2006 8:52 pm
Posty: 391
Lokalizacja: Bielsko-Biała
dzieki, udało się, po prostu wklejałam po kolei wszystkie adresy z fotosika i n-ty zadziałał


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sie 31, 2007 4:40 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
Cytuj:
Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB.

tak dla przypomnienia
dotyczy tak samo podpisów

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 3:45 pm 
Weteran
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N wrz 02, 2007 10:47 pm
Posty: 103
Lokalizacja: Lublin
Skoro i tak nie można dawać avatarów na serwer forum, to może warto zwiększyc wymiary i rozmiary? 80x80 to prawie nic nie widać
Proponuje 150x120 - 15kB

_________________
W Górach jest wszystko co kocham...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 7:52 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N mar 13, 2005 4:25 pm
Posty: 9935
Lokalizacja: niedaleko Wąchocka
Niektórzy jadą na modemach i komórkowym necie - policz ile się ładuje jak 20 postów ma avatary i podpisy. Chcesz zaszpanować fotą to wpisz adres galerii w podpisie, jak ktoś cię polubi to zaglądnie. Nie zmuszaj wszystkich do oglądania.

_________________
Pamiętasz co obiecywała?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 7:56 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr lip 20, 2005 3:25 pm
Posty: 4014
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski
piomic ma racje. Szkoda ze i tak to tylko martwy punkt regulaminu i wiekszosc wstawia co chce ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 7:57 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N mar 13, 2005 4:25 pm
Posty: 9935
Lokalizacja: niedaleko Wąchocka
Jak wku Tomka to poleci z mieczem i wytnie. :twisted:

_________________
Pamiętasz co obiecywała?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 8:13 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
próby wstawiania za dużych avatarów może zablokować samo forum, są takie modyfikacje
a póki co wszyscy z nieregulaminowymi avatarami lepiej aby je pozmniejszali
tak jak pisał piomic, chodzi o to aby strony forum się jak najszybciej ładowały np. dla tych co ciągną przez komórki
to nie galeria
są tematy, gdzie są zdjęcia w 'fotografii' czy 'relacjach' i tam się tego nie da uniknąć
ale reszta powinna być jak najchudsza,

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N wrz 09, 2007 10:11 pm 
Weteran
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N wrz 02, 2007 10:47 pm
Posty: 103
Lokalizacja: Lublin
dobra, to mamy do 6KB, OK!
ja dam rade zrobic 150x120 ale do 6KB, mogę?

_________________
W Górach jest wszystko co kocham...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 12:38 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N mar 13, 2005 4:25 pm
Posty: 9935
Lokalizacja: niedaleko Wąchocka
Każdy większy avatar rozciąga lewą kolumne do swojego rozmiaru. Jak masz monitor 1024x768 albo większy to nie problem, przy 800x600 gorzej a na palmtopie twoje popisy zajmą już połowę szerokości ekranu.

_________________
Pamiętasz co obiecywała?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 1:00 pm 
Weteran
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N wrz 02, 2007 10:47 pm
Posty: 103
Lokalizacja: Lublin
Emblemat 150x120 nie będzie szerszy niż
Dołączył: 02 Wrz 2007

_________________
W Górach jest wszystko co kocham...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 1:27 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N mar 13, 2005 4:25 pm
Posty: 9935
Lokalizacja: niedaleko Wąchocka
Taa... 120 nie jest więcej niż 80?

_________________
Pamiętasz co obiecywała?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 10, 2007 1:29 pm 
Weteran
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N wrz 02, 2007 10:47 pm
Posty: 103
Lokalizacja: Lublin
piomic czytaj uważniej co napisałem. Bo chyba nie zrozumiałeś

_________________
W Górach jest wszystko co kocham...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 11, 2007 7:35 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N mar 13, 2005 4:25 pm
Posty: 9935
Lokalizacja: niedaleko Wąchocka
fotoMichał napisał(a):
Emblemat 150x120 nie będzie szerszy niż
Dołączył: 02 Wrz 2007
No ne zrozumiałem.
Nie będzie szerszy niż (a może wyż?).
Zacytować ci Lindę?

Tomek, rób porządek bo wkleje sobie żabę.

_________________
Pamiętasz co obiecywała?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 11, 2007 10:37 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn wrz 05, 2005 9:12 am
Posty: 6269
Lokalizacja: Warszawa/Skierniewice
piomic napisał(a):
Jak masz monitor 1024x768 albo większy to nie problem

:scratch: piłeś coś ;)

fotoMichał napisał(a):
piomic czytaj uważniej co napisałem.

powiało grozą.

_________________
Pozdrawiam
Jacek
Obrazek

___________
..Umiem być ciszą, Kończę się w twoim śnie, Ostatnie echo jest ciszą to miejsce gdzie kończy się twoje spojrzenie..


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 11, 2007 10:55 pm 
Weteran
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N wrz 02, 2007 10:47 pm
Posty: 103
Lokalizacja: Lublin
Jacek to tylko koleżeńska rada... :alien:

_________________
W Górach jest wszystko co kocham...


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 12, 2007 10:00 am 
Zasłużony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn sty 01, 2007 6:00 pm
Posty: 218
Lokalizacja: Stalowa Wola
no i jestem mniejszy :D dzięki fajnemu wytłumaczeniu jakie napisał tomek.I udało mi się samemu to zrobić :wink:

_________________
yyyyy..... no,ten tego no:D


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr wrz 10, 2008 11:18 pm 
Kombatant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lip 21, 2008 8:58 pm
Posty: 658
Lokalizacja: Kraków
a u mnie się wszystko zgadza tylko niechce się emblemat wysłać

_________________
Pozdrawiam
https://picasaweb.google.com/dariusz.finster


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 11, 2008 12:08 am 
Przypadek beznadziejny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N sie 20, 2006 3:56 am
Posty: 2343
Lokalizacja: Warszawa/Pruszków
regedarek napisał(a):
a u mnie się wszystko zgadza tylko niechce się emblemat wysłać

kopiuj wszystkie linki po kolei któryś w końcu zaskoczy :wink:

_________________
Powolutku do przodu, mamy już stronę !!! :) :arrow: http://pomagamoli.pl/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 07, 2010 11:07 am 
Kombatant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn cze 08, 2009 9:04 am
Posty: 661
Lokalizacja: górki mniejsze...
Chciałam skorzystać z opcji "Wyślij Emblemat z twojego komputera" i d.pa...
Wyskakuje komunikat, że plik ma być większy niż 0 kB - jest większy i spełnia 80X80 < 6kB

Łaj?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 07, 2010 4:24 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz sty 13, 2005 2:03 pm
Posty: 9260
Lokalizacja: Poznań
Bo to pewnie nie działa.
Musisz skorzystać ze swojego serwera lub jakiegoś innego i tam wgrać swój emblemat i potem wkleić link do niego.

_________________
Tatry


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 07, 2010 5:20 pm 
Kombatant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn cze 08, 2009 9:04 am
Posty: 661
Lokalizacja: górki mniejsze...
tomek.l napisał(a):
Bo to pewnie nie działa.
Musisz skorzystać ze swojego serwera lub jakiegoś innego i tam wgrać swój emblemat i potem wkleić link do niego.


Dzięki :)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 11, 2010 1:05 pm 
Stracony

Dołączył(a): Śr wrz 19, 2007 8:59 pm
Posty: 13207
Lokalizacja: Zachodnie Pomorze/Poznań
Właśnie przed chwilą chciałem wkleić rozmiar 80x73, 3.3 kB i za cholerę nie chce wejść, informuje, że przyjęty a przy poście ten czerwony x. (z komputera). Jak próbuję z imageshacka to informuje, że musi być jpg. gif. itd i nie przyjmuje. A jest jpg.
Co jest grane?

_________________
"Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy" - Władysław Gomułka a także Beata Szydło


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 11, 2010 1:11 pm 
Stracony

Dołączył(a): Śr wrz 19, 2007 8:59 pm
Posty: 13207
Lokalizacja: Zachodnie Pomorze/Poznań
Przy bodajże 12-ej próbie wlazło

_________________
"Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy" - Władysław Gomułka a także Beata Szydło


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2010 12:13 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt wrz 14, 2010 12:59 pm
Posty: 858
Lokalizacja: Tarnów Biegun Ciepła
A jak wrzucamy animacje jako emblemat???
Jak wrzuce na fotosik.pl gifa to póżniej robi się z niego jpg i guzik z animacji.
Pomożecie?? :mrgreen:

_________________
"Na szczytach Tatr...
Na szczytach Tatr,
Na sinej ich krawędzi
Króluje w mgłach świszczący wiatr
I ciemne chmury pędzi..."
________________________________________
"Nawet podróż tysiąca mil zaczyna się od pierwszego kroku"


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2010 12:21 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Wt sie 10, 2010 5:25 am
Posty: 2120
Lokalizacja: Poznań
martinb33 napisał(a):
A jak wrzucamy animacje jako emblemat???
Jak wrzuce na fotosik.pl gifa to póżniej robi się z niego jpg i guzik z animacji.
Pomożecie?? :mrgreen:


Najlepiej mając link do obrazka gdzieś już wrzuconego i działającego ale Imageshack powinien sobie z tym poradzić ;)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2010 1:10 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt wrz 14, 2010 12:59 pm
Posty: 858
Lokalizacja: Tarnów Biegun Ciepła
Auralis napisał(a):
Imageshack powinien sobie z tym poradzić

Zakłądając że mam animacje na dysku to co dalej? :lol:

_________________
"Na szczytach Tatr...
Na szczytach Tatr,
Na sinej ich krawędzi
Króluje w mgłach świszczący wiatr
I ciemne chmury pędzi..."
________________________________________
"Nawet podróż tysiąca mil zaczyna się od pierwszego kroku"


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr paź 13, 2010 1:15 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): Wt sie 10, 2010 5:25 am
Posty: 2120
Lokalizacja: Poznań
Wchodzisz tutaj http://imageshack.us/
I jak się wgra na serwer, to szukasz bezpośredniego linku z tych, które tam wyskoczą i ten adres wklejasz w ustawieniach swojego profilu na forum ;)

_________________
http://www.flickr.com/photos/auralis1987


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL