Wydaje mi się, że powinienem tu również wrzucić post który napisałem na ŚW, pasuje tematycznie...
Kaytek napisał(a):
Ostatnio rzadko tu zaglądam, więc nie wiem jeszcze co się dzieje na innych topicach (zacząłem od tego), lecz Magdę znam od dłuższego czasu i wiem o niej kilka rzeczy o których Wy nie wiecie. Oprócz tego że jest Instruktorem Żeglarskim i sportowo uprawia ten sport (startuje w Pucharach Polski i Mistrzostwach Polski od kilku lat z dobrym skutkiem, tworzy aktualnie nową europejską klasę sportową) to jest Instruktorem Narciarskim, który mimo swojego młodego wieku, szkolił nie tylko w Polsce, ale i w innych krajach UE (Alpy), a to że ma cięty język i charakter konkretny, to jest jedna z rzeczy za którą ją lubię.
Acha, jeśli chodzi o Jej poziom... nie każdy ma tu (na forum) ITS, studiuje i współprowadzi firmę... Uwierzcie że nie jest zlewem spod budki z piwem...
PS. Magdę zaprosiłem na to forum ja, i nie powinienem zgodzić się na żadne złe słowa (które tu padły) pod jej kierunkiem, gdyż słowa od których zaczęła się awanti były żartem.
To co mówi część z Was i sposób w jaki to robicie świadczą o nietolerancji i zaprzeczają założeniom Internetu.
Hania ratmed napisał(a):
Magda proszę...nie wałkuj w zlotowym topicu tego tematu
Haniu moja droga, a gdzie jak nie w orgnizacyjnych? Czy na miejscu jest zakładanie topicu "Oceńmy ludzi przez internet"?
Konrad napisał(a):
...Daruj sobie posiłkowanie się encyklopedią w Twoich wypowiedziach...
Gwarantuję Ci Konradzie, że Magda ni potrzebuje posiłkować się encyklopedią.
KWAQ9 napisał(a):
...skończmy do cholery ten temat bo przez jeden jakiś psychiczny problem upadnie FORUM GÓRSKIE!!!...[/b]
Chyba Bartku troszkę demonizujesz problem...
Bla, bal, bla, nie chce mi się dalej cytować...
Cieszy mnie że przez internet poznałem tak wiele wspaniale idealnie krystalicznych ludzi... tak otwartych na świat i innych...
LUDZIE, ZANIM KOGOŚ BĘDZIECIE PROBOWALI ZLINCZOWAĆ, LUB CHOĆBY OCENIĆ - SPRÓBUJCIE GO POZNAĆ...
Nie mam ochoty dalej czytać topiców z forum, bo się boję, że w końcu stracę dobre zdanię o niektórych Was które było przyczynkiem od tego, że tu dołączyłem i że mi tu było miło przez ostatnie pół roku.
CZY WY NA PRAWDĘ NIE MACIE WIĘKSZYCH PROBLEMÓW???????
Wielkie litery nie były użyte przypadkowo...
pozdrawiam...