Witam serdecznie , piszę do Państwa bo chciałem zwrócić się z prośbą o małą pomoc w sprawieniu żeby wszyscy miłośnicy pieszych wycieczek , szczególnie w terenach górskich stali się bezpieczniejsi. Chodzi o niebezpieczeństwo wynikające z bezpośredniego zagrożenia porażeniem elektrycznym wskutek wyładowań atmosferycznych.
Jesteśmy małym startupem chcącym wprowadzić na rynek produkt mający zwiększyć nasze bezpieczeństwo na szlakach .
Udało nam sie zainteresować swoim pomysłem ludzi odpowiedzialnych za inkubację i pozyskać środki na stworzenie pierwszego prototypu tzw: MVP. Platforma Idealist.
Docelowo będziemy przeprowadzać testy w Hali wysokich napięć na Politechnice Warszawskiej.
Do wdrożenia na rynek produktu który jeszcze nie istnieje musimy na tym etapie przeprowadzić wstępne badania rynkowe które potwierdzą (lub nie:) zapotrzebowanie na taki rodzaj produktu.
Nie widzę lepszego portalu który mógłby pomóc w sprawianiu tego świata lepszym i równie zaangażowanym w tematykę gór i turystyki pieszej jak turystyka górska.pl
Dlatego chciałem uprzejmie prosić o możliwość zamieszczenia na tym forum linku odsyłającego do ankiety ,która na podstawie krótkich pytań, udzieliłaby nam wskazówek pozwalających na dalsze prace.
Link do ankiety
https://forms.gle/81zCdnbnZwJywopv9