Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
relacje na mapie
Regulamin forum


Teraz jest Cz gru 12, 2019 10:38 pm

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 425 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:18 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 13, 2005 9:37 am
Posty: 1433
Lokalizacja: Siedlce
tak jak w Temacie.
Ja robie NIKONEM 3700
P.S Mam nadzieje że nie było takiego tematu :?:

_________________
Fuji S5 PRO || Grip || Nikon D70s || Grip || F80 || N28-100 || S30/1.4 || N80-200/2.8D ED N || SB-800 || TC Kenko x1.4Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:21 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt cze 14, 2005 4:40 pm
Posty: 6849
Lokalizacja: WOŁOMIN
Generalnie to taki temat mogłeś wciepać do Fotografii ale jak Olka będzie tak uważała to to przeniesie... ;)
Jeśli chodzi o aparat to robię Fuji S304... 8)

Pozdrawiam!
Bartek :D

_________________
Wchodzi Kaczyński do sklepu a tam wszędzie WINA TUSKA :D


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:26 pm 
Weteran

Dołączył(a): So lis 12, 2005 6:46 pm
Posty: 116
ja mam aparacik SONY, ale jaki dokładnie to wam nie powiem bo się nie znam :oops:

_________________
"W Tatry idź tylko z czystym sercem
Tak, jakbyś przekraczał próg świątyni."


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:31 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 13, 2005 9:37 am
Posty: 1433
Lokalizacja: Siedlce
edyta napisał(a):
ja mam aparacik SONY, ale jaki dokładnie to wam nie powiem bo się nie znam :oops:

To zobacz na opakowaniu powinno pisac :D

_________________
Fuji S5 PRO || Grip || Nikon D70s || Grip || F80 || N28-100 || S30/1.4 || N80-200/2.8D ED N || SB-800 || TC Kenko x1.4Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:34 pm 
Weteran

Dołączył(a): So lis 12, 2005 6:46 pm
Posty: 116
Grzegorz napisał(a):
edyta napisał(a):
ja mam aparacik SONY, ale jaki dokładnie to wam nie powiem bo się nie znam :oops:

To zobacz na opakowaniu powinno pisac :D


SONY
4.1mega pixels
Cyber-shot

To jest to :?: :D

_________________
"W Tatry idź tylko z czystym sercem
Tak, jakbyś przekraczał próg świątyni."


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:37 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 13, 2005 9:37 am
Posty: 1433
Lokalizacja: Siedlce
edyta napisał(a):
Grzegorz napisał(a):
edyta napisał(a):
ja mam aparacik SONY, ale jaki dokładnie to wam nie powiem bo się nie znam :oops:

To zobacz na opakowaniu powinno pisac :D


SONY
4.1mega pixels
Cyber-shot

To jest to :?: :D

Nie. Powinnaś mieć coś w rodzaju SONY W17 SONY P200 SONY DSC-S80

_________________
Fuji S5 PRO || Grip || Nikon D70s || Grip || F80 || N28-100 || S30/1.4 || N80-200/2.8D ED N || SB-800 || TC Kenko x1.4Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:38 pm 
Weteran

Dołączył(a): So lis 12, 2005 6:46 pm
Posty: 116
Grzegorz napisał(a):
edyta napisał(a):
Grzegorz napisał(a):
edyta napisał(a):
ja mam aparacik SONY, ale jaki dokładnie to wam nie powiem bo się nie znam :oops:

To zobacz na opakowaniu powinno pisac :D


SONY
4.1mega pixels
Cyber-shot

To jest to :?: :D

Nie. Powinnaś mieć coś w rodzaju SONY W17 SONY P200 SONY DSC-S80


buu... dobrze że chociaż umiem się nim posługiwać :D , zaraz poszukam

_________________
"W Tatry idź tylko z czystym sercem
Tak, jakbyś przekraczał próg świątyni."


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:39 pm 
Weteran

Dołączył(a): So lis 12, 2005 6:46 pm
Posty: 116
chyba mam SONY DSC-P73 :D

dobrze :?:

_________________
"W Tatry idź tylko z czystym sercem
Tak, jakbyś przekraczał próg świątyni."


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:41 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 13, 2005 9:37 am
Posty: 1433
Lokalizacja: Siedlce
edyta napisał(a):
chyba mam SONY DSC-P73 :D

dobrze :?:

Brawo :D:D:D:D

_________________
Fuji S5 PRO || Grip || Nikon D70s || Grip || F80 || N28-100 || S30/1.4 || N80-200/2.8D ED N || SB-800 || TC Kenko x1.4Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 19, 2005 9:42 pm 
Weteran

Dołączył(a): So lis 12, 2005 6:46 pm
Posty: 116
Grzegorz napisał(a):
edyta napisał(a):
chyba mam SONY DSC-P73 :D

dobrze :?:

Brawo :D:D:D:D


dziękuje za pochwałe może jednak nie jestem taka ciemna :wink:

_________________
"W Tatry idź tylko z czystym sercem
Tak, jakbyś przekraczał próg świątyni."


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 1:19 am 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt lis 04, 2005 8:00 am
Posty: 1429
Lokalizacja: ż-c
My z Łukaszem robimy foty aparatem HP M407.
Ale juz niedługo .Mamy na oku super fajną maszyne :wink:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 9:58 am 
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So lis 12, 2005 8:14 pm
Posty: 12
Lokalizacja: krakow
Ja pstrykam zdjecia Konicą minoltą Z3 :)

PS. Moze wprowadzimy na forum pewna zmiane przy wstawianiu zdjec, mianowice zdjecia bedziemy wstawiac bespośredia tak zeby sie odrazu na forum pojawiało a nie zeby trzeba było klikać na link. Ale wtedy trzeba by było zdjecia zmniejszac do rozdzielczosci 800x600 lub 640x480 przy takich rozmairach na zdjecu widac wszystko, łatow sie oglada i ci co maja słabsze łacze nei bedą narzekać ze zdjecie sie długo ładuje. Take małe OT ale tak mi sie nasuneła taka mysl. co wy na to??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 10:08 am 
Stracony

Dołączył(a): Pn paź 17, 2005 5:35 pm
Posty: 7564
Lokalizacja: z lasu
Cytuj:
PS. Moze wprowadzimy na forum pewna zmiane przy wstawianiu zdjec, mianowice zdjecia bedziemy wstawiac bespośredia tak zeby sie odrazu na forum pojawiało a nie zeby trzeba było klikać na link. Ale wtedy trzeba by było zdjecia zmniejszac do rozdzielczosci 800x600 lub 640x480 przy takich rozmairach na zdjecu widac wszystko, łatow sie oglada i ci co maja słabsze łacze nei bedą narzekać ze zdjecie sie długo ładuje. Take małe OT ale tak mi sie nasuneła taka mysl. co wy na to??

Jeśli ktoś chce to wstawia miniaturkę i każdy może opdejrzeć czy chce dane zdjęcie otwierać - myślę że to jest fajne rozwiązanie.

A fotki pstrykam Canonem S1 IS


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 11:36 am 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N mar 13, 2005 4:25 pm
Posty: 9935
Lokalizacja: niedaleko Wąchocka
Do teraz Olympus Trip AF30 (debilkamera), od kilku dni Nikon Coolpix L1 (debilkamera cyfrowa) - myślałem o lustrzance więc pożyczyłem od znajomego i po jednym wyjeździe przestałem myśleć. Jak mam dźwigać, to dziękuję.

_________________
Pamiętasz co obiecywała?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 1:16 pm 
Przypadek beznadziejny

Dołączył(a): N mar 27, 2005 9:30 pm
Posty: 2745
Lokalizacja: Katowice
guti_ napisał(a):
PS. Moze wprowadzimy na forum pewna zmiane przy wstawianiu zdjec, mianowice zdjecia bedziemy wstawiac bespośredia tak zeby sie odrazu na forum pojawiało a nie zeby trzeba było klikać na link. Ale wtedy trzeba by było zdjecia zmniejszac do rozdzielczosci 800x600 lub 640x480 przy takich rozmairach na zdjecu widac wszystko, łatow sie oglada i ci co maja słabsze łacze nei bedą narzekać ze zdjecie sie długo ładuje. Take małe OT ale tak mi sie nasuneła taka mysl. co wy na to??


A myslisz ze serwer wytrzyma :wink: Szkoda miejsca bo i tak go mało :wink:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 3:10 pm 
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So lis 12, 2005 8:14 pm
Posty: 12
Lokalizacja: krakow
ale ja nie mówie zeby wstawiac zdjecia na serwer forum tylko tak jak do tej pory wstawiać na http://img381.imageshack.us/ ale w mniejszej rozdzielczosci zeby lepiej sie ogladało bo jak daje sie zdjecie w wiekszej rozdzielczości to do kitu zdjecei sei oglada bo trzeba przesuwac zeby zobaczyc całe zdjeciee a takto było by wszystko na jednym ekranie i było by wszystko ładnie widac!!


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 4:56 pm 
Kombatant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lis 08, 2005 8:18 am
Posty: 670
Kodak DX 75 90 [ :oops: ].
Za ciężkie to i niewygodne , ale dźwigam to ze względu na dokrecony doń szeroki kąt...czasem jednak myslę , że małpka mojego syna jest praktyczniejsza : wyciągasz toto z kieszeni i po prostu robisz " pstryk !" - bez tej całej "celebry" na którą czasem brak chęci :evil: .


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 4:58 pm 
Uzależniony ;-)
Avatar użytkownika

Dołączył(a): N lis 06, 2005 1:56 pm
Posty: 1388
Lokalizacja: Warszawa
ja robie komórką :D simens cx

_________________
http://www.jokerteem.fora.pl/

http://pl.youtube.com/watch?v=P6-fvNX_lFo


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 5:04 pm 
Kombatant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt lis 08, 2005 8:18 am
Posty: 670
Robert18 napisał(a):
ja robie komórką :D simens cx

a potem przeliczasz wszystkie piksele po każdym zdjęciu ?? :wink:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 6:11 pm 
Stracony
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 03, 2005 1:09 pm
Posty: 22094
Z racji złupienia zakładów sportowych STS kupujemy jutro aparat Practica Luxmedia 5008, 8 x zoom, 5,2 pixela, sepia, czerń, kolor, kamera, itp.

Będzie dobry do robienia zdjęć do środków walki.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 10:41 pm 
Uzależniony ;-)

Dołączył(a): Pn paź 24, 2005 10:07 pm
Posty: 877
Ja mam prostego KODAKA EasyShare CX6330 3.1 mega pixels

nic nadzwyczajnego, jedyny jego plusik to fajne odwzorowanie kolorow


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 11:23 pm 
Uzależniony ;-)

Dołączył(a): N wrz 11, 2005 1:39 am
Posty: 1392
Lokalizacja: Zamość
Starym wysłużonym Kodakiem ;) Zaliczył już upadek na skałki, ale nic się nie stało. Mam ciągle problem z założeniem filmu. Lampa błyskowa włącza się straaasznieee długo. Ale póki co działa :D

_________________
A my zmieniliśmy jawę w sny
Jesteśmy jak rosa, jak pył!
Ukradliśmy siłę gwiazd
I dla nas zatrzymał się czas


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 11:40 pm 
Nowy

Dołączył(a): So lis 19, 2005 6:59 pm
Posty: 7
Lokalizacja: Poznań
Lustrzanka - Canon EOS 300. Hmm, widzę, że lustrzanki zepchnięte do defensywy :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N lis 20, 2005 11:57 pm 
admin

Dołączył(a): Wt gru 09, 2003 11:08 pm
Posty: 1672
Lokalizacja: Warszawa
Selsdon napisał(a):
Lustrzanka - Canon EOS 300. Hmm, widzę, że lustrzanki zepchnięte do defensywy :)

E tam, ja też robię EOSem 300. Do tego mam Canon A75. Czyli żadna rewelacja, ale wystarcza na potrzeby amatora :)

_________________
W kraju gdzie normą jest nienormalność
I hipokryzja znaczy moralność,
Gdzie głos rozsądku jest zagłuszany
Jesteśmy sektą ludzi normalnych


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 21, 2005 7:20 pm 
Nowy

Dołączył(a): So lis 19, 2005 6:59 pm
Posty: 7
Lokalizacja: Poznań
Mi też mój EOSik w zupelności wystarcza. A nawet chyba muszę jako fotograf
jeszcze "dorosnąć" do niego :)

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 21, 2005 9:49 pm 
Swój
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn maja 09, 2005 3:12 pm
Posty: 93
Lokalizacja: Piekary Śl.
Wspieram grupę analogową, w ostatnim czasie mój zapał osłabł, ale wciąż jestem w posiadaniu: YASHICA FX-3 i rzecz jasna ZENITA, a jakieś dwa tygodnie temu nabyłem CERTO SUPER DOLINA, dalmierz ze szkłem Carl Zeiss Jena, ale jeszcze zdjęć nim nie robiłem, najpierw czyszczenie i konserwacja.

_________________
Cygan


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 22, 2005 10:15 pm 
Nowy

Dołączył(a): Śr lis 16, 2005 5:08 pm
Posty: 10
Lokalizacja: Żywiec
Ja jestem szcześliwym posiadaczem Canona EOS D30 3.1 M.P. wymienne obiektywy ISO 1600 i dużo wspaniałych możliwości :-)
Efekt podobny do analogów duży plus - nie klisza sie szybko nie kończy :-)

_________________
Tylko w górach dusza odpoczywa
Kuba
Polecam strony:
www.gardas.vel.pl/


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 26, 2005 1:50 pm 
Weteran

Dołączył(a): N paź 16, 2005 11:34 pm
Posty: 125
Lokalizacja: płaska kraina nad Wisłą
Używam Canona EOS 30 z biektywem 28-105mm i cyfrowego Canon A95. Oba maja plusy i minusy. Nie narzekajcie tak na lustrzanki. Mają mimo wszystko więcej mozliwości niz proste aparaty. Jest tylko kwestia ich noszenia w praktycznym futerale/torbie.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 26, 2005 1:52 pm 
Weteran

Dołączył(a): N paź 16, 2005 11:34 pm
Posty: 125
Lokalizacja: płaska kraina nad Wisłą
guti_ napisał(a):
ale ja nie mówie zeby wstawiac zdjecia na serwer forum tylko tak jak do tej pory wstawiać na http://img381.imageshack.us/ ale w mniejszej rozdzielczosci zeby lepiej sie ogladało bo jak daje sie zdjecie w wiekszej rozdzielczości to do kitu zdjecei sei oglada bo trzeba przesuwac zeby zobaczyc całe zdjeciee a takto było by wszystko na jednym ekranie i było by wszystko ładnie widac!!


Masz rację. Popieram :D . Tylko innych popierających nie widzę :(


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So lis 26, 2005 6:52 pm 
Uzależniony ;-)

Dołączył(a): Wt lip 05, 2005 3:50 pm
Posty: 748
Przecie imageshack skaluje foty do rozmiaru ekranu, taknie?

ja strzelam Praktika MTL5B.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 425 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL