I. Baza główna.
1. Czy Zakopane to ładne miasto?
Ładne, choć gdzieniegdzie coś bym w nim zrobił.
2. Gdzie w Zakopanem można za darmo lub po umierkowanej cenie zrobić siusiu i kupkę?
nie mam pojęcia... może w kiblu w magistracie, albo w szpitalu?
3. Czy w Zakopanem są dziewczyny do poderwania i jak najlepiej się do tegozabrać?
są. jak się do tego zabrać? można na urok osobisty, albo na zagubionego misiaczka. w Twoim przypadku możesz epatować wiedzą lub poglądami
II. Dobór Bazy wysuniętej
4. Czy Tatry Zachodnie są ładniejsze od Tatr Wysokich czy też odwrotnie (w odpowiedzi mile wydziane sszczegółowe uzasadnienie.
zależy, jak się leży. i to są Tatry i to. bardziej mi się podobają Wysokie.
szczegółowe uzasadnienie:
większe trudności na szlakach, ostre granie, ciekawe formy skalne, sporo możliwości wspinaczkowych.
5. W którym schronisku można spać na waleta lub możliwie tanio?
w każdym można na waleta - jak się chce, to nic trudnego. możliwie tanio? wydaje mi się, że taniej jest od kwater w Zakopcu.
6. Czy do któregoś schroniska dochodzi autobus lub bus?
nie interesuje mnie to - dopóki nogi mam dobre, to chodzę, a nie wożę dupę
III. Jak dojść do Bazy wysuniętej?
7. Czy do Murowańca dochodzić przez Jaworzynkę czy też Boczan?
wolę Boczań.
8. Czy do Pięciu Stawów z Murowańca dojść przez Zawrat czy Kozią?
muszę przejść przez Kozią - przez Zawrat do D5SP już prawie doszedłem (skończyło się na Zawracie)
9. Czy wejścia na Giewont można dokonać z Bazy gównej czy trzeba zaplanować bazę wysuniętą?
można też z bazy głównej - wiadomo: wysunięta skraca czas wejścia
10. Czy na drodze do Morskiego Oka można wynająć tragarza?
OMG, to tak źle z Tobą? może i można wynająć tragarza, ale jeszcze nie słyszałem o ofertach.
IV Inne pytania
11.Lubię sobie podczas drogi pograć na jakimś instrumencie. Co doradzacie - gitarę czy mandolinę?
chcesz podrywać - gitara
chcesz się lansować - mandolina
aczkolwiek, jeśli chodzi tylko o zamiłowanie do grania podczas drogi to może fortepian?
12. Czy warto zabierać w Tatry dziewczynę? Ludzie godni zaufania mówili mi, że one się kompletnie do tego nie nadają?
dziewczyny do zabierania się nadają, więc nie wiem, kto Ci takich głupot naopowiadał.
warto zabrać dziewczę w Tatry - można o nią dbać, martwić się, pomóc w potrzebie, zrobić na niej wrażenie (mając fortepian, to nawet spore)
13. Jeśli na pytanie nr 12 odpowiedź jest twierdząca to gdzie w Tatrach jest jezioro z ciepłą wodą i ładną plażą?
chyba tylko MOko, ale nie jestem pewien...