Forum portalu turystyka-gorska.pl

Wszystko o górach
portal górski
Regulamin forum

Teraz jest Cz gru 12, 2024 12:48 am

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 3:04 pm 
Pytanie wzięło się z głowy :)

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 3:07 pm 
Stracony

Odpowiedź też :)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 3:31 pm 
:D

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 7:33 pm 
Stracony

jak ktos ma pieniadze to musi je na cos wydawac.
to jest dosyc wazne zeby spoleczenstwo wydawalo pieniadze.
mielismy kumpla na wymianie z niemiec i on mowil, ze u nich to jest spory problem, bo ludzie oszczedzaja...

czemu ktos jak ma kase to nie ma sobie kupic super butow nawet jak chce w nich wchodzic na gubalowke?

to prawda, ze w sumie to usmiecham sie pod nosem jak widze gosci na asfalcie ubranych jak zawodowi kolarze na super crossie, bo wydaje mi sie to zabawne, ale przeciez kazdy robi to co lubi i to jego sprawa. nie robi mi nic zlego.
a jesli chodzi o te ciezarowki na resorach to jest to poprostu glupie kupowac taki rower ale to juz ich proble, niech sie mecza.

jakbym mial kase to bym napewno kupil sobie rower za 10 000 zl, a i tak bym go nie wykorzystywal w pelni.

problem stanowi tylko zachowanie
jestem z poludnia i wydaje mi sie, ze my tu wiemy co znaczy slowo warszawka i to oznacza ludzi z "tamtych rejonow", ktorzy sie zachowuja jakby wszystko krecilo sie wokol nich, oni sa tu najwazniejsi, a reszcie kit w oko.

generalnie walic ubranie, w dziob arogantom!!!!
to cale zamieszanie z ubraniem, czy sprzetem to takie malomiasteczkowe podejscie.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 21, 2006 9:59 pm 
Uzależniony ;-)

Cytuj:
to cale zamieszanie z ubraniem, czy sprzetem to takie malomiasteczkowe podejscie.

no wlasnie nie. gdybym w lutym mial gowniana kurtke za 300 zeta to bym sobie nie mogl uspokoic glowy przez zapalenie papierocha i by mnie szukali gdzies w kotle Terebowca :mrgreen:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1