Mazio napisał(a):
No cóż nie dziw mi się - kiedy z Twoich kart wychynęła na mnie jako pierwsza rada jak stawiać w górach nogi, a teraz lepiej wiesz co powinienem jeść na szlaku, to taki masz efekt.
Naginasz rzeczywistość do jakichś wydumanych potrzeb.
Nigdy nikomu i nigdzie nie wmawiałem, co on ma jeść na szlaku, więc nie zmyślaj.
A co do stawiania stóp w górach...
Jeszcze dziś dało by się wielu kontuzji uniknąć, gdyby nie absurdalne techniki chodzenia, a szczególnie schodzenia. Tobie to może było zbędne, ale nie wmawiaj, że w ogólke niepotyrzebne, bo to nieprawda.
A poza tym... branie wszystkiego z zewnątrz do siebie, to jakaś monstrualna fobia. Nawet nie wiem, czy to się da leczyć, ale oczywiście życzę, by przypadek nie był całkowicie... beznadziejny.
{Mazio napisał(a):
Doradzasz, pouczasz, łagodnie karcisz, wykpiwasz, grozisz, srożysz się i perorujesz...
Z tego wszystkiego tylko pierwsze słowo jest prawdziwe, reszta to Twoja własna konfabulacja, albo zdecydowany przerost nadwrażliwości i nic więcej.
Mazio napisał(a):
wszystko z pozycji guru, za którego się uważasz.
Kłamiesz! Po pierwsze, nie masz, bo nie możesz mieć bladego nawet pojęcia, za kogo się ktokolwiek uważa. Zatem, nie wiedząc, sam ze sobą uzgodniłeś, co akurat Ci pasuje. To jest obrzydliwe pomówienie!
Mazio napisał(a):
A ja nie lubię bufonów.
A ja mam dokładnie takie same prawo nie lubić kłamców, oszczerców i naciągaczy. Ja ich nawet nienawidzę - wolno mi.
Mazio napisał(a):
ty tracisz spokój i uciekasz się do inwektyw.
Ciekawostka! Wskaż proszę te inwektywy!
Mazio napisał(a):
nie życzę sobie zakamuflowanych gróźb do pierwszego lepszego typa z Internetu.
A czymże to ja Tobie groziłem?
Poradziłem jeno, byś się ode mnie od...stosunkował i nazwałem to dobrą radą.
Chyba nie będziesz twierdził, że to jest groźba i żeś się tego zes...trachał.
Mazio napisał(a):
Rozumiem, że zesłałbyś na mnie prokuraturę gdybyś znał moje dane, czyż nie?
Chyba się grubo przeceniasz... nawet na pewno.
Ale skoro nadal chcesz się kryć, to się lepiej ode mnie odczep - drugi raz już to radzę.
Nie posłuchasz, to potraktuję jak tchórzliwego skrytooszczercę i... tyle.
Nie wiem czyją miarą mierzysz innych, ale ja sam załatwiam swoje sprawy...